МакАфий пуска собствена криптовалута тази есен – Името ѝ намеква за президентска кандидатура

Крипто-ентусиастът Джон Макафий пуска собствена криптовалута, наречена McAfee Freedom Coin, според негов туит от 29 май:

В официалното описание на монетата се посочва, че тя има за цел да бъде „изключена от фиат и други криптовалути“ и да се стреми към „икономическа свобода“.

Четете още: Растежът на Биткойн е неудържим, казва МакАфий

Монетата на McAfee Freedom не е никакъв технологичен пробив – основата на монетата е тривиална и в нея няма нищо ново. Уникалността идва от нов подход към разбирането на еволюцията на криптовалутите и механизмите, които са съхранили Светия Граал на криптовалутата – икономическа свобода – извън нашия обхват. Именно за това МакАфий пуска собствена криптовалута.

МакАфий, който вярва, че Биткойн ще достигне 1 милион долара до 2020 г., заяви, че ще се кандидатира за президент на предстоящите президентски избори през 2020 г. – от лодка в международни води, след като се твърди, че е обвинен от IRS. Той заявява, че не е плащал данъците си 8 години. Той също така каза, че е наясно кой е Сатоши Накамото, макар че повечето хора са скептични по отношение на това твърдение.

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

Leave a Reply