Рипъл получи огромно признание

Рипъл получи огромна чест, като беше определен за платформа, която може потенциално да промени света от експертното жури на церемонията раздаването на наградите за „Идеи, които могат да променят света“.

Ригове за добив на криптовалути

Преди няколко дни крипто платформата Рипъл, базирана в Сан Франциско, отново доказа, че всичките й последни PR дейности и нови партньорства не бяха напразни.

Ripple получи награда за Иновация, която променя света.

Експертна група на събитието World Changing Ideas Awards връчи на Рипъл почетна награда за развитието на тяхната xRapid технология. Събитието беше организирано от Fast Company за трета поредна година.

Целта е да се похвалят технологичните компании и техните инициативи, които наистина оказват въздействие върху глобалното общество или поне имат ясен потенциал да го направят.

Графика на цените на криптовалутите

От Fast Company заявиха, че тази година са получили над 2 000 заявки за участие. Експертна група задълбочено проучва представените проекти и раздаде награди.

От Рипъл споделиха новината за събитието и наградата в Twitter, като заявиха, че тя е за целия им екип. Армията на XRP последователите бързо я разпространиха, така че сега постът има над 800 ретуита и над 1 900 харесвания.

Източник

Leave a Reply