Bitcoin SV загуби $300 млн. след #DELISTBSV. Какво ще предприеме Крейг Райт?

Нарастващото недоволство срещу Крейг Райт има ужасни последствия за Bitcoin SV, но той продължава да отстоява позицията си.

Цената на Bitcoin SV напоследък падна с почти 24%, превръщайки се в една от най-лошите монети на пазара. Според Ран Нюнер от CNBC, пазарната капитализация на Bitcoin SV е намаляла с 300 млн. долара след делистването на валутата от Бинанс – #DelistBSV.

Ригове за добив на криптовалути

До момента опита на @CalvinAyre да фалира @PeterMcCormack струва $300 милиона на BSV! Чудя се кой кого фалира тук! pic.twitter.com/amRJ0MoFdM
     – Ran NeuNer (@cryptomanran) 16 април 2019 г.

Отговорът на Крейг Райт

Ако случайно мислехте, че 2019 ще бъде скучна за света на криптовалутите, д-р Крейг С. Райт накара всички да вземат пуканките и да гледат какво ще се случи. Както съобщава U.Today, Райт заплаши потребителя на Twitter „Hodlonaut“ с дело, след като последният го нарече измамник. Такива тактики на тормоз обаче накараха Бинанс да стане първата криптоборса, която обяви решението си да премахне Bitcoin SV.

Бинанс Койн – първата монета, която може да надскочи досегашния си връх

Множество влиятелни личности от света на крипто-валутите се присъединиха към кампанията #DelistBSV, а Антъни Помплиано, призовавай всички борси да се отърват от Bitcoin SV до 1 май.

Тяхният отговор на историята

В статия, публикувана в CoinGeek, собственост на Калвин Айр, се твърди, че Binance ще си навлече неприятности в съда след действията си срещу Bitcoin SV. Криптоборса номер едно не дава основателни причини за изтриване на монетата (освен личната им неприязън към Райт).

Това решение със сигурност ще бъде докладвано на регулаторите в Малта и други управляващи юрисдикции, тъй като това със сигурност е случай на хора с влияние, които злоупотребяват с това доверие и си играят на Бог. По същество – манипулиране на пазара – твърди Айр.

Въпреки това, според изпълнителния директор на Бинанс Чейпенг Жао, той има добри/скъпи адвокати, така че би било интересно да се види как ще се развие тази правна битка.

Източник

Leave a Reply