Маями Долфинс приемат Лайткойн като официална криптовалута

Лайткойн отива да плува с рибата …. е …. с бозайниците.

Доказвайки още веднъж, че са сред най-умните видове на планетата, група делфини са започнали да приемат криптовалута.

Лайткойн сега е официална криптовалута на Маями Долфинс, правейки го първия в света футболен отбор, приел цифровите активи. В значителна крачка към основното признаване на криптовалутите, Litecoin Foundation обяви, че „това уникално партньорство създава мощно съответствие между Лайткойн и една от най-разпознаваемите спортни марки в света – делфините на Маями”.

Четете още: Точка за Биткойн: Професионални спортисти искат да им се плаща в BTC

Това не е малко, поради значителните усилия за интегриране на марката Лайткойн. Партньорството създава възможност за „брандинг по време на игра, възможности за реклама на Hard Rock Stadium, както и включване в различните онлайн проекти и дигитално съдържание на отбора“.

В резултат на интеграцията феновете вече ще могат да използват цифрови валути за закупуване на билети за томболата 50/50 на клуба. Плащанията с Лайткойн и Aliant ще дадат възможност на участниците да купуват билети с помощта на Лайткойн или Биткойн. Половината от постъпленията ще отидат за фондация „Маями Долфинс“ и нейните благотворителни каузи. Участниците в томболата също ще могат да си купят билети, използвайки криптовалутите онлайн, както и на касите на Hard Rock Stadium.

Запознайте се с Койнбейз тук

Чарли Лий, основател и ентусиазиран защитник на Лайткойн, изрази мащаба на това споразумение:

„Това сътрудничество представя Лайткойн пред аудитория от милиони хора по света. Това става в момент, когато приемането на криптовалути продължава да набира скорост и екосистемата е в състояние да подкрепя случаи на използване в реалния свят по начини, които преди това не са възможни. „

Виждайки това като отлично средство за въвеждане на огромна демографска стойност към монетата, Лий продължи:

„Ние виждаме това като мощен начин за повишаване на осведомеността и образованието на хората за Лайткойн и криптовалутите в огромни мащаби.“

Четете още: Крипто гол! Голям футболен клуб в Европа вече приема Биткойн и Етериум

Вицепрезидентът на Майами Долфинс и главният информационен директор Ким Рим бяха еднакво позитивни, като казаха: „Делфините в Маями винаги търсят начини да подобрят изживяването на феновете и това партньорство с Лайткойн предоставя възможност на гостите да се насладят на нашите томболи с дарение за добрата ни кауза. „

Лайткойн продължава да насърчава внедряването на инициативи с хиляди фирми, които позволяват на клиентите да #PayWithLitecoin.

Това не е първият път, в който Лайткойн се намесва в спорта. Миналия декември Чарли Лий обяви, че Лайткойн ще бъде официалната криптовалута на UFC 232.

Освен това изглежда, че Чарли Лий и делфините имат повече общо от обикновено партньорство – поне според покойния Дъглас Адамс и двамата знаят кога е време да се измъкнат.

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

Leave a Reply