Кошмарът на един крипто Ютубер все още не е приключил

Въпреки че YouTube възстанови много баннати крипто канали, CryptosRus е оставен настрана с малко информация.

Докато в много други акаунти се забелязва възстановяване скоро след банването им през последните дни, YouTube все още не е върнал канала на CrytptosRus. Вече минаха три седмици от първоначалната петиция на създателя на канала за възстановяване.

„Моят канал все още е баннат“, заяви домакинът на CryptosRus Джордж пред Cointelegraph в имейл от 28 април, като добави, че YouTube не го е актуализирал за ситуацията. „Обжалвах решението три пъти“, каза той.

YouTube банва за дни

През декември 2019 г. социалната видео платформа банна и маркира голям брой високопрофилни крипто акаунти в YouTube. Много от профилите получиха възстановяване в следващите дни, въпреки че редица канали започнаха да съобщават за допълнителни забрани в началото на 2020 г.

Четете още: Новата социална мрежа на Bitfinex се стреми да даде предимство на търговците

Тон Вейс (Tone Vays) и водещият на канала Crypto Crow, Джейсън Епълтън, видяха каналите си баннати през април, въпреки че YouTube ги възстанови в рамките на няколко дни.

CryptosRus все още е извън строя

Докато много крипто Ютубери получиха обратно своите канали през последните няколко месеца, CryptosRus, канал с предполагаемо отчетени 64 000 абонати, все още остава извън строя.

„Туитвах на Team YouTube, YouTube, YouTube Creators и дори Сюзън Войчицки няколко пъти“, каза Джордж. „Имах чат на живо с агенти повече от няколко пъти“, отбеляза той.

„Дори изпратих имейл на Сюзън, като обясних ситуацията си и се извиних“, каза Джордж, позовавайки се на изпълнителния директор на YouTube, и добави: „Нищо не помогна досега“.

Тенденциите за YouTube за банване на крипто все още остават загадка. Някои спекулират обаче, че забраните са свързани с алгоритъма на платформата, съобщи Cointelegraph.

Източник

Leave a Reply