Канадците вече имат достъп до КойнБейз чрез ПейПал

Днес най-добрите криптообмени – Бинанс и КоинБейз се стремят да разширят клиентската си база колкото е възможно повече. Сега с достъпа до КойнБейз чрез ПейПал, борсата излиза с едни гърди напред. Услугите й вече са достъпни за жителите на Канада.

Според публикация в Reddit, КойнБейз вече може да бъде достъпен от канадски жители чрез използването на ПейПал.

Това ще бъде по-удобно за търговците, тъй като чрез ПейПал може ефективно да свържете профила си с кредитна карта. Понастоящем функцията е достъпна само за теглене, но се очаква, че скоро ще бъде достъпна и за депозити.

Четете още: КойнБейз предлага бавна и стабилна крипто инвестиционна стратегия

Купуването на кредит е много важно, тъй като предлага предимство на канадските потребители, които искат да имат достъп до платформата КойнБейз чрез ПейПал. Тъй като все повече средства ще могат лесно да навлязат на пазара, се очаква обемът на паричните средства да се отрази и на цените на криптовалутите.

Докато Канада е процъфтяваща страна, когато става въпрос за минни съоръжения, тя не е направила толкова много заглавия напоследък за участието си в крипто пазара. Страната е дом на редица групи и организации, които насърчават използването и развитието на блокчейн. Blockchain Canada е най-известната организация в тази област, състояща се от екип от известни членове и партньори.

КойнБейз въвежда опции за марджин търговия?

Бинанс наскоро популяризира своята нова платформа за търговия с марджин. Не мина много време преди КойнБейз да реши да направи същото.

Разбира се, на този етап това е само чиста спекулация. Съобщава се, че КойнБейз търси улесняване на марджин търговията на своята платформа. Ако това изпълнение се случи, повече брокери и търговци биха били склонни да използват обмена. Главният изпълнителен директор на борсата Брайън Армстронг направи коментар за марджин търговията.

Четете още: КойнБейз и Бинанс доминират, ежедневните посетители надвишават 1,2 милиона

Армстронг признава, че търговията с дебитни маржове е много търсена опция от търговците. Но има много регулаторни пречки, когато става въпрос за прилагане на тази функция. Понастоящем не е имало съобщения за новини, които да предполагат, че ще има маржин търговия на основната КойнБейз платформа.

Беше съобщено, че КойнБейз вече поддържа търговия с марджин на своята платформа Coinbase Pro за институционални инвеститори, които имат трикратен ливъридж.

Източник

Leave a Reply