Запознайте се с най-големия китайски Биткойн Hodler

Китайската централна банка, Bank of China издаде инфографика за Биткойн. Тя има за цел да обобщи историята, присъщата стойност и значението му в Китай. Прессъобщението е направено с много илюстрации, за да го направи лесно за тълкуване.

Напоследък, поддръжниците на Биткойна виждат всяко споменаване или слабо развитие като положителен сигнал. Самсън Моу, предприемач и ранен предприемач, наскоро публикува в туит:

Вчера #BankofChina публикува статия за #Bitcoin. Те обясниха как работи BTC, защо цената се покачва и защо валутата е ценна. Никога не мислех, че ще видя това. 😅 #Bullish

Четете още: Биткойн е обявен за легален от китайския съд

Въпреки това е грешка това да се приема като сигнал за купуване, тъй като инфографиката също е пълна с предупреждения. Тя показва най-важните моменти от криптовалутните пазари през последните няколко години. От деня на биткойн пицата, Mt. Gox до обявяването на Libra на Фейсбук, тя се опита да улови всички акценти.

Info graphic

Той също така ясно обясни процеса на добив и вътрешната стойност на биткойна. Потребител на Туитър със забавното име Професор Мяу, преве текста и туитна:

Защо Биткойн е толкова ценен? Оскъдност, само 21 милиона. (Тук направо ги заковаха) Минната дейност става по-трудна и по-трудна, докато компютърната мощност става по-бавна? (Те пропуснаха това)

Запознайте се с Койнбейз тук

Той също така каза:

„Биткойн може да закупи физически стоки, безопасно срещу инфлацията. Направено е равнение на долара в Зимбабве.“

Четете още: Китайската държавна медийна агенция обяви, че Биткойн е безопасно убежище в скалист свят

Той говори за децентрализацията на Биткойн и също се пошегува, че човек може да се ожени, ако има Биткойн без разрешение или одобрение от никого. Споменати са също така и Биткойн банкоматите/киоск, които станаха широко достъпни.

Освен това, той призна най-големия китайски Биткойн Hodler, Li Xiaolai. Смятаме, че бритежаваме шестцифрен брой Биткоини, т.е. повече от сто хиляди BTC.

Следващата инфографика изобразява Li Xiaolai, изгарящ фиатна валута, за да запали цигара.

И накрая, но не и по важност, той включва и мненията на скептици като икономиста Рей Далия, който смята, че Биткойн е спекулативен балон. Бяха споменати и цитати на Уорън Бъфет и Джейми Деймън срещу Биткойн.

Следователно, значителна част от прессъобщението включва предупреждения и заплашителни призиви за Биткойн. И Самсън Моу, и професор Мяу, който преведе съобщението в Туитър предложиха, че то е положително настроена към Биткойн. Той каза:

Предполага се, че човекът с оранжевата риза, голама глава и очила е гласът на разума. Сивите символи трябва да са глупците. Включително Далио, Джейми и Бъфет, хаха.

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

One Reply to “Запознайте се с най-големия китайски Биткойн Hodler”

Leave a Reply