Бинанс прехвърли $ 1,26 млрд. в биткойн, плати едва $ 124,6 в такси

Бинанс прехвърли току-що зашеметяващите $ 1,26 милиарда в Биткойн (BTC) и заплати само $ 124,60 мрежови такси за трансфера. Новината е сред основните заглавия и е добро доказателство за това, че децентрализираните мрежи могат значително да намалят разходите за парични преводи.

Въпреки че понякога транзакционните разходи могат да достигнат до абсурдни цифри дори за най-малките суми за прехвърляне, обикновено не е така. Фактът, че Бинанс прехвърли тази колосална сума с минимална такса потвърждава това. С течение на времето разходите за транзакции бавно намаляват, показвайки развитието, което превръща Биткойн и другите криптовалути в жизнеспособни средства за глобални трансфери.

Четете още: Най-добра криптовалута за копаене през 2019 г.

Рипъл Инвеститорите казват, че Рипъл е по-добър

Някои ентусиасти от Рипъл (XRP) смело посочиха, че той може да свърши по-добра работа за улесняване на международните трансфери при още по-ниски разходи:

Рипъл полага големи усилия, за да бъде разглеждан като основен избор за трансгранични плащания. Той няколко пилотни програми и значително разширявайки своята мрежа на RippleNet. Главният изпълнителен директор Брад Гарлингхаус разговаря с няколко вдъхновени вътрешни на финансовата индустрия хора. Той сравни xCurrent с SWIFT 2.0.

One Reply to “Бинанс прехвърли $ 1,26 млрд. в биткойн, плати едва $ 124,6 в такси”

Leave a Reply