Как да накарате приятелката си да се интересува от криптовалутите?

Какво не ви казват учебниците: Криптовалутите са отличен подарък за рождения ден на любимия ви човек. | Източник на снимката: Shutterstock

От CCN: Забравете дебата за това дали имаме нужда от повече жени в Блокчейн технологиите. Тази статия не е за това. Следвайте тези стъпки, за да накарате приятелката ви да се интересува от криптовалутите за вашия личен интерес.

Четете още: Вие сте това, което ядете: мястото на Блокчейн в бъдещето на храните

СТЪПКА 1: Привлечете вниманието ѝ

Има шанс ако дълго време сте били заедно, приятелката ви да е чула, че вие разказвате за криптовалутите. Вероятно дори се е научила да „ви настройва“ още при първото споменаване на блокчейн. За да я спрете да зонира този път, кажете й директно – това е важно за вас.

СТЪПКА 2: Защо?

След това й кажете защо искате тя да се интересува от криптовалутите.

Как да накарате приятелката си да се интересува от криптовалутите?
Криптовалутите се доказаха като добра инвестиция. | Източник: Shutterstock

Може да изтъкнете много причини, но ето няколко наистина добри:

  • Блокчейн е голяма част от живота ви и искате да можете да говорите за нея с нея от време на време.
  • Вие вярвате, че блокчейн е революцията и тя трябва да има глас в нея.
  • Мислите, че инвестирането в криптовалутите сега (в началото на друг бичи пазар) е отлична възможност за нея да увеличи богатството си.
  • Финансовата стабилност поражда неща, които би могла да желае за вашето свързано бъдеще.
  • Жените в Блокчейн съставляват едва 6% от общността. Липсата на жени в пространството забавя скоростта на приемане и искате това нещо да отиде на Луната.

Четете още: Christian Dior представя Блокчейн платформа за проверка на луксозни стоки

СТЪПКА 3: Забравете парите!

Това може да звучи малко налудничаво, но независимо дали Ви харесва или не, много жени просто не се учат да правят пари или да инвестират през своите активни години. Така че инвестирането може да не интересува приятелката ви толкова, колкото някои други вълнуващи неща за технологията Блокчейн.

Как да накарате приятелката си да се интересува от криптовалутите?
С приложения от вериги за доставки до плащания, децентрализираната технология блокчейн е революционна. | Източник: Shutterstock

Забравете възвръщаемостта на инвестициите. Вместо това се съсредоточете върху някои от социалните и политическите въпроси, с които Блокчейн се стреми да се справи.

  • Какво означава децентрализация за бъдещето на демокрацията
  • Повишена честност и прозрачност поради отворената разпределена технология
  • Средството за странично засилване на корупцията в международни кампании за помощ и дори в правителството
  • Експоненциален напредък към икономика на споделянето
Запознайте се с Койнбейз тук

СТЪПКА 4: Направете го за нея

Мъжете не обичат едни и същи неща, жените също. За да успеете в тази мисия, ще трябва да идентифицирате някои от основните интереси на вашата приятелка. Разкажи й за това как блокчейн може да повлияе върху тях и живота й.

  • Ако е запалена по модата, кажете й за блокчейн веригите, които си партнират с луксозни марки, за да могат купувачите да проверят автентичността на елементите.
  • Филми и / или телевизионни предавания? Говорете за индустрията за развлечения, която обхваща криптовалути със споменавания в предавания, вариращи от „Милиардите и Силиконовата долина“ до „Анатомията на Грей“, ориентирана към женската публика.
  • Социална медия? Блокчейн също революционизира там. Много нови социални медийни платформи работят на блокчейн и не събират и не продават данните ви!

Независимо от това какво харесва приятелката ти, вече има Dapp за него. Ако искаш да накараш приятелката си да се интересува от криптовалутите, просто й кажи, че е важно за теб и обясни защо трябва да има значение и за нея.

КЪСМЕТ!

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

One Reply to “Как да накарате приятелката си да се интересува от криптовалутите?”

Leave a Reply