Цената и броя туитове за Полкадот на най-високи нива за всички времена

Цифровият актив Полкадот (DOT) имаше наситена седмица на крипто пазарите, като почти е удвоил стойността си от 25 декември насам. Полкадот беше оценен около 5 долара на Коледа, само за да скочи до най-високата стойност за всички времена от 9,53 долара, регистрирана в Бинанс навръх Нова година.

Цената на Полкадот достигна нови рекорди

Увеличаването на стойността на Полкадот от 90% от Коледа също доведе до това DOT да се изкачи до 6-то място в Coinmarketcap, както е показано на екранната снимка по-долу. С този ход, Полкадот изпревари монети като Биткойн Кеш (BCH) и Кардано (ADA).

Polkadot's (DOT) Price and Tweet Volume at All-time High Levels 14

Обемът на туитвания за Полкадот също на най-високо ниво

Освен това се наблюдава значителен прираст в дискусиите в Туитър около Полкадот. Според данните от TIE, както цената на Полкадот, така и обемът на туитовете са на върха за всички времена поради скорошния скок на цените на цифровия актив.

Екипът от The Tie сподели наблюдението си над Полкадот чрез следващия туит и диаграма, показваща увеличение в обема на туитовете за DOT.

Кратък технически анализ на Полкадот (DOT)

Както бе споменато по-рано, Полкадот има 90% увеличение от Коледа до скорошната си най-висока стойност от 9,53 долара. По време на писане на статията, Полкадот се консолидира около ценовата зона от $ 9 с предишната висока стойност за всички времена от $ 6.90, предоставяйки адекватна подкрепа на макро ниво.

Последен поглед към пазара за 2020 г .: Биткойн е почти $ 30K, Polkadot (DOT) проби ATH

Също така от дневната графика DOT/USDT може да се наблюдава и следното.

  • Полкадот е сравнително нов дигитален актив и 200-дневната пълзяща средна тепърва ще се появи
  • Обемът на търговията е в зелено, като MACD все още не показва признаци на изтощение
  • Въпреки това, както дневните MFI, така и RSI са високи на 80. Двата индикатора също намекват за чакаща корекция за Полкадот

Обобщавайки краткия технически анализ, Полкадот (DOT) все още демонстрира възходящ импулс, след като вчера, 1 януари, постигна рекорден връх. Следователно е вероятно отстъпление, както се демонстрира от високите MFI и RSI.

Биткойнът обаче току-що проби тавана на цената от 30 хиляди долара. Следователно общата криза на пазара на крипто, дължаща се на този етап, може да осигури достатъчен импулс на Полкадот (DOT), за да тества отново или да прекъсне наскоро зададената си висока стойност за всички времена.

Както при всички анализи на алткойни като Полкадот, препоръчва се спиране на загубите и използването на нисък ливъридж при търговия с DOT на различните деривативни платформи.

Източник

Leave a Reply