Търсенето на XRP в Гугъл достигна нивата от декември 2017 г.

Накратко:

  • Интересът в Гугъл за търсенето на XRP се връща към нивата от началото на декември 2017 г.
  • Интересът към монетата за парични преводи се дължи предимно на стартирането на Flare Networks
  • То ще се случи на 12 декември и ще бъде подкрепено от няколко големи борси
  • FOMO може да продължи до тази дата, карайки XRP да надхвърли скорошния максимум от $ 0.78

Според Google Trends интересът към търсенията за монетата за парични преводи на XRP в глобален мащаб се е увеличил до нива, наблюдавани за последно през декември 2017 г.

Тенденция

Тенденцията за търсене на XRP в Google се дължи на три факта. Първо, стартирането на Flare Networks, насрочено за 12 декември, възроди интереса към монетите за парични преводи, тъй като инвеститорите се втурват да притежават XRP, за да се възползват от евентуалния еърдроп на Spark Tokens. Airdrop токените обикновено се разглеждат като безплатни активи, като по този начин се стимулира инвеститорите да притежават XRP.

Цената на XRP се повиши с 20%, целият крипто пазар се възстановява от катастрофата

На второ място, интересът към XRP, дължащ се на старта на Flare Networks, доведе до желание за купуване на цифровия актив. Това търсене повиши стойността на XRP по-високо на крипто пазарите. XRP наскоро достигна 2-годишна пикова стойност от $ 0.78, като по този начин събуди любопитството на търговците и инвеститорите, които искат да се включат във възможния параболичен пробег, водещ до старта на Flare Networks.

На трето място, анализаторът на крипто-пазара Тимъти Питърсън по-рано този месец предрече, че XRP ще започне възходящо изкачване, което ще доведе до надминаване на печалбите на Биткойн през следващата година. Прогнозата на г-н Питърсън беше повторена от крипто-анализатора MagicPoopCannon, който точно предсказа, че XRP ще тества ценовата зона от 0,80 долара.

XRP може да тества отново $ 0.78 и да достигне по-високо преди 12 декември

Както бе споменато по-рано, стартирането на Flare Networks е на 12 декември. Това дава на XRP приблизително две седмици, за да се възползва от шума около събитието.

Този факт, съчетан с увеличаване на интереса в Гугъл за търсенето на XRP, може да доведе до сценарий FOMO, който може да доведе монетата за парични преводи до висоти, за последно наблюдавани през декември 2017 г. и януари 2018 г.

Биткойн може да съсипе партито за XRP

Както при всички алткойни, на търговците и инвеститорите на XRP се напомня, че биткойн трябва да запази спокойствие от сега до 12 декември, за да процъфти монетата за парични преводи. Ето защо е силно препоръчително да се следи за внезапни маневри в двете посоки от страна на Биткойн.

Източник

Leave a Reply