Топ три под криптовалути под 1 долар, които да имате предвид

Инвестициите са свързани с поемането на риск. Разбирам схващането, че всяка форма на инвестиционна схема, която има високо ниво на риск, не си струва. Но също така вярвам, че всичко, което е свързано с човешкия живот, включва поемане на риск.

В света на инвестициите по-големият риск означава по-голяма потенциална награда. В криптовалутните инвестиции няма гаранция за успех и същото може да се каже за неуспех, но има гаранция за намаляване на риска с правилната стратегия.

Четете още: Етериум, XRP, TRX и други алткоини ще се изстрелят по-високо от Биткойн в следващите няколко дни според анализатори

Всеки инвестиционен съвет, който включва „намаляване на риска“, не е пълен, без да се споменава диверсификацията на портфейла.

Хората приемат схващането, че широката диверсификация означава пълно объркване на половината от инвеститорите, но това не е така. Диверсификацията увеличава шанса за намиране на актив, който ще процъфтява, когато другите се провалят.

Тази статия ще запознае читателите с три криптовалути, които са достатъчно евтини за диверсификация на портфейла. Това са криптовалути под 1 долар, които да имате предвид.

Bitcoin Lite (BTCL)

BTCL стартира през ноември 2017 г. и записа впечатляващ рекорд от самото си създаване. Този дигитален актив се представя като по-добра възможност за Биткойн по отношение на техните функции. BTCL е по-лек от Биткойн, и което е по-важно, има по-добро средно време от блока.

Биткойн има средно време за блокир от 10 минути, докато Bitcoin lite, от друга страна, има време за блокиране от 15 секунди. Дори при лош ден, отнема между 1-3 минути за потвърждаване на транзакциите, което е по-добре от Биткойн.

BTCL работи на блокчейн Етериум и се предлага с всички предимства, предоставени от тази технология.

Според официалния й сайт, BTCL има общо 21 милиона доставки и текуща пазарна цена от $0.0034, което е по-евтино в сравнение с потенциала му.

0x (ZRX)

0x е отворен протокол, който работи като част от блокчейна Етериум. Той е проектиран да предлага децентрализиран обмен на символи на Етериум.

Според информацията, екипът зад този актив има твърдо убеждение, че появата на много токени от технологията Етериум ще изисква децентрализиран начин за обмяната им, а 0x ще бъде там, за да осигури това.

Четете още: EY внедри блокчейн за вино сноби, за да потвърди автентичността на техните евтини вина

0x има налична доставка от 597 милиона с текуща цена от $0.340. Това е актив с много потенциали, за да проникне в топ 20 на пазара в бъдеще. 0x е сред интересните криптовалути под 1 долар, които да имате предвид.

Verge

Verge не е частна компания, финансирана от предварително разчетна ICO. Той е познат актив в индустрията за цифрови активи. Verge може да бъде запомнен с известния клип на Джон Макафи, който предвиждаше $15 за търговия с цифровия актив до средата на 2018 година. Той има налични доставки от 15,7 млрд. евро.

След като търгуваха с най-високите си стойности от $0.3, цената продължи да се бори да се върне обратно до пазара през 2018 година. Тя има мисия да донесе блокчейн към ежедневните дейности и сделките на хората. С текущата цена от $0.009, Verge се счита за добра стойност, имайки предвид нейния неограничен потенциал.

Източник

Leave a Reply