Той прогнозира 80%-вия спад на Биткойн, сега предрича огромен скок

Питър Бранд, ветеран търговец, който предрече понижението на цената на Биткойн през 2018 г. до нива под 4 000 долара заяви, че предстои голям бичи пазар.

Според Бранд, Биткойн е направил нещо, което не е правено от октомври 2015 г.. Тогава той започва параболичното си движение от $ 340 до $ 19,800.

Както се вижда от диаграмата, показана в Туита на Бранд по-горе, след като Биткойн преминава над 18 MA (18-дневна плъзгаща се средна) на седмичния период, той го използва като подкрепа и се изкачва до върха при биковия пазар през 2017 г.

Ето защо, ако този ветеран трейдър и забележителен автор с над 3 десетилетия опит в сектора е прав, Биткоин може потенциално да започва следващия си параболичен скок.

Въпреки това, според анализа на Бранд, за да може той да се разгърне напълно, Биткойн ще трябва да повтори теста на 18-те MA като подкрепа, преди доверието в пазара да може да го последва и прогнозата наистина да се случи.

Той предвиди 80%-вия спад на Биткойн през 2018

След върха на Биткойн от близо $ 20 000 през 2017 г., ветеранът Бранд написа нещо, което по онова време беше много непопулярно – че Биткойн ще изпита 80% спад в стойността си, когато навлезе в нов цикъл на мечки.

Бранд публикува този анализ на 22 януари 2018 г. Знаем, че Биткойн достигна дъното си на около 3 200 долара на 15 декември. Това е 84% понижение на цената от рекордните $ 19,800.

В момента Биткойн се движи на около $ 5,800. Ако успее да запази своя възходящ импулс и да достигне до още по-висок, има голям шанс да започне поддръжката над 18 MA и да въведе параболичен скок.

Какво мислите за анализа на Питър Бранд? Ще види ли Биткойн корекция преди параболично изхвърчане? Или просто ще продължи да се издига нагоре? Кажете ни какво мислите в раздела за коментари по-долу.

Източник

One Reply to “Той прогнозира 80%-вия спад на Биткойн, сега предрича огромен скок”

Leave a Reply