Синът на Джон Ленън обяснява защо Джийн Симънс туитва за биткойните, ADA е добър

По-малкият син на легендарния Джон Ленън се занимава с крипто и сега защитава друг известен музикант, който е влязъл в крипто сферата от хейтъри – Джийн Симънс.

Шон Оно Ленън, син на легендарния фронтмен на „Бийтълс“ Джон Ленън влезе в Туитър, за да говори отново за криптовалутите.

Този път знаменитият музикант застана на страната на друг легендарен музикален изпълнител, който сега се занимава с криптовалути и е критикуван от някои – Джийн Симънс, басистът на KISS.

Шон Ленън застава зад Джийн Симънс относно крипто

Шон Оно Ленън написа в Туитър, че му е писнало да чете за това как Джийн Симънс е станал крипто ентусиаст и това „не е добър знак“. Той също се изказа срещу обвиненията, че съоснователят и басист на KISS не е достатъчно добър в бизнеса, за да говори за крипто в Туитър.

За да защити колегата си музикант Ленън заяви, че Симънс е добре известен със своята бизнес далновидност, визия и има двойно по-голям коефициент на интелигентност от някои от критиците си.

По-рано Шон Ленън се изказа положително за биткойните. Той заяви, че за него BTC е основният източник на оптимизъм за хуманността и щастието в контекста на сътресенията през 2020 г.

ADA_BTC_Lennon_1

Джийн Симънс, запален по биткойните, става любител на ADA

Фронтменът на KISS наскоро разкри, че се занимава с криптовалути и притежава не само биткойни, но и големи алткойни, като XRP и ADA.

В петък Симънс написа в Туитър, че е придобил родната валута на Кардано на стойност 300 000 долара. Той обясни влечението си към ADA, като каза, че Кардано е създаден от един от съоснователите на Етериум, Чарлз Хоскинсън.

Симънс обаче не спомена Етериум в своите туитове по-рано, но неговият туит показва, че той уважава и втората по големина криптовалута.

Той също така спомена, че за разлика от Биткойн, който сега струва над 57 000 долара, ADA е достъпен за всеки. В отговор на това потребителите на Туитър започнаха да коментират, че можете лесно да купите BTC на части, т.е. Сатошита.

Източник

Leave a Reply