Рипъл тръгва за метеоричен възход от над 100 пъти, прогнозира популярен търговец

От CCN Markets: Една от изгряващите звезди в Крипто Туитр общността, Credible Crypto, направи смело предсказание. Този потребител, който е натрупал повече от 42 000 последователи в Туитър, вярва, че Рипъл тръгва за метеоричен възход, който ще катапултира криптовалутата с над 100 пъти в следващия си бичи цикъл.

Търговецът направи това предсказание на Туит на 15 юни, след като видя приликите между периодите на натрупване на Рипъл и водещата криптовалута Биткойн. Според Credible Crypto, биткойн е преминал през почти една година натрупване след зимата на мечката през 2014 – 2015 година. Тогава това бе последвано от усмихващите лицето 122 пъти скок, което изпрати пазара до $ 20,000.

Четете още: Рипъл обяви партньорството си с гиганта за парични преводи MoneyGram

Credible Crypto добави, че Рипъл в момента е на дъното дъното, което съответства на периода на натрупване на Биткойн преди началото на бичата 2017 година. Търговецът също така отбеляза, че предишният цикъл изпрати криптовалутата, известна като „Стандартът“, да падне до ниски нива от $ 0.15. Това е 23-кратен спад от най-високите 3.50 долара. Според анализаторът, дори спадът прилича на низходящия тренд на Биткойн от 2013 – 2014, когато пазарът се свлече от високите $ 1150 до ниските $ 57 за Биткойн и регистрира спад от 20 пъти.

@CredibleCrypto осигурява задълбочени сравнения между двата пазарни цикъла, за да оправдае възможното нарастване на Рипъл до $ 28.

Запознайте се с Койнбейз тук

По този начин, ако XRP следва стъпките на Биткойн, криптовалутата може да се повиши до 28 долара „което е много разумно да се очаква [по мое мнение]“, казва криптотрейдерът.

Защо Рипъл тръгва за метеоричен възход според CredibleCrypto

Зимният мечи пазар на Биткойн през 2013 – 2014 завърши с 20x спад. За сравнение, скорошният спад на Рипъл беше 23 пъти. След приключването на споменатия мечи пазар, Биткойн влезе в 10-месечен период на натрупване. По същия начин, Рипъл в момента е в 10-месечен процес на изграждане на база. След приключване на натрупването, Биткойн скочи от $ 163 до $ 20,000 за 122x растеж. В случая на Рипъл, търговецът прогнозира увеличение от повече от 100x от последното ниско ниво от $ 0.24, за да изпрати криптовалутата до $ 28.

Четете още: Технологията на Рипъл помага на компаниите за преводи да получат 800% увеличение на клиентите си за една нощ: Брад Гарлингхаус

От техническа гледна точка логиката зад прогнозата е здрава. В крайна сметка историята се повтаря. Данните, предоставени от графиката на Рипъл, са толкова ограничени, че призив от над 100x изглежда като монументален участък.

Това, което класическите графики не могат да предоставят, могат да бъдат компенсирани от укрепващите основи на Рипъл.

$ 30 милионния дял на Рипъл в MoneyGram прави XRP удобен за широко разпространение

Рипъл се позиционира, за да доминира в сектора на трансграничните плащания чрез партньорство с MoneyGram в размер на 30 милиона долара. Според главния изпълнителен директор на MoneyGram Алекс Холмс, компанията ще използва продукта XRapid на Рипъл за незабавно уреждане на плащания 24/7. XRapid работи, като използва XRP като мост-валута, за да осигури на банките незабавна ликвидност.

С този съюз Рипъл създаде огромно търсене на XRP. Хората, които искат да използват MoneyGram като услуга, няма да имат друг избор освен да конвертират своята валута от долари например в XRP, за да изпратят пари. Човекът от другата страна ще трябва да превърне XRP в друга валута, например евро, за да получи превода.

Четете още: Банков гигант казва, че Рипъл ще промени начина, по който се движат парите по света

За да постави сериозността на сделката в перспектива, повечето получатели на парични преводи от MoneyGram идват от страни с ниски и средни доходи. Световната банка очаква паричните преводи към тези страни да достигнат 550 милиарда долара тази година. MoneyGram получава значителен дял от паричните преводи от над 20 млрд. долара през последните 12 месеца.

В заключение

Накратко, тази сделка прави XRP удобен за широко разпространение. Тя може да не отблъсне веднага Рипъл на $ 28, но укрепването на фундаменталното развитие изглежда е голяма крачка в правилната посока.

Опровержение: мненията, изразени в статията, са изцяло на автора и не представляват тези на, нито трябва да бъдат приписвани на Cryptalaxy.com.

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

Leave a Reply