Рипъл отваря нов офис в Цюрих за привличане на институционални купувачи за XRP

От zycrypto: Рипъл прави някои новаторски движения, за да спечели по-голямо покритие и приемане на родния си токен XRP. Наскоро Рипъл отваря нов офис в Швейцария с цел продажба на XRP на институционални инвеститори. Този нов офис се намира в Цюрих, най-големият град с най-голям брой банки.

В неотдавнашната конференция на Националната банка на Швейцария, която се проведе през май 2019 г., главният изпълнителен директор на Рипъл, Брад Гарлингхаус спечели сърцата на мнозина, като ги заслепи за същността на технологията Блокчейн. Той също така просвети най-влиятелните централни и търговски банкери в света, които присъстваха на „Ripple Technology and products“.

Четете още: На банките струва по-малко да партнират с Рипъл, отколкото да създават свои собствени криптовалути

Брад обясни, че мощната функция на блокчейн е да даде възможност на две страни да сключват сделки между тях, без да имат нужда от доверие, но да работят с увереност и сигурност. Тази функция се изпълнява с блокчейн по по-евтин и по-лесен начин чрез поддръжка на цифрови компютри и интернет.

Той отиде по-нататък, за да обясни, че Рипъл е в играта за решаване на проблема с международните плащания с помощта на Блокчейн. Тя успява да запълни празнината, създадена от системата SWIFT, която не се справя с нарастването на интернет. Тя остава бавна, ненадеждна и скъпа.

Според главния изпълнителен директор, Рипъл може да трансформира трансферния пазар чрез Блокчейн технологиите точно както интернет направи за информационната индустрия. Неговите забележки бяха добре приети, добавяйки Рипъл в сърцето на мнозина.

Сега швейцарският търговски регистър одобри искането и Рипъл отваря нов офис, за да продава XRP на институционални инвеститори и да създаде клонове в Швейцария.

Следете всички новини за Рипъл тук.

Запознайте се с Койнбейз тук

Leave a Reply