Растежът на Биткойн е неудържим, казва МакАфий

Джон МакАфий винаги привлича вниманието в крипто-пространството. Той направи забележителна положителна прогноза за Биткойн (BTC). МакАфий каза, че „Растежът на Биткойн е неудържим“.

Наскоро МакАфий заяви, че Биткойн ще достигне 1 милион долара до 2020 г., голяма оценка за толкова кратък период от време. Други анализатори имат малко по-трезви прогнози за цената на биткойна в бъдеще. Тим Дрейпър каза, че биткоинът ще достигне 250 000 долара до 2023 година.

МакАфий също предизвиква противоречия, защото твърди, че знае самоличността на Сатоши Накамото. Той обаче казва, че избира да не я разкрива от страх от екстрадиция. Инвеститорите са скептични по отношение на твърденията – от всеки, включително Крейг Райт – за това, че някой е наясно със самоличността на Сатоши.

Четете още: МакАфий заяви, че пуска дебитна карта за Биткоини. Дали да му вярваме?

В момента един уебсайт на потребител на Туитър, GotSatoshi казва, че той или тя ще разкрие идентичността на Сатоши утре. Този потребител също заявява в Туитър, че „може би познава МакАфий“.

Биткойн наскоро премина границата от 7000 долара и активността на пазара изпрати ентусиастите в лудост, подмамвайки потенциален по-дълъг бичи пазар в следващите месеци. Стойност, която главният изпълнителният директор на Фондстрат Том Лий беше казал, че ще дойде след около 6 месеца. По подобен начин, изпълнителният директор на Galaxy Digital Майк Новограц заяви, че биткойнът ще достигне 20 000 долара до 18 месеца.

Като се има предвид всичко това, вярно е, че биткойн показва някаква устойчивост. Растежът на Биткойн бързо се връща обратно след дълга „крипто-зима“. Дали това ще продължи или не, ще покаже само времето.

Източник

Leave a Reply