Майк Новограц: Продавайте Лайткойн, купувайте Биткойн

Майк Новограц: Продавайте Лайткойн, купувайте Биткойн

Майкъл Новограц, основател на Galaxy Digital и добре известен инициатор на Bitcoin (BTC), направи допълнителни коментари, сочещи неговата възходяща позиция за цифровия актив на пазара номер 1 и неговия „цифров сребърен“ еквивалент, Litecoin (LTC).

Туитвайки, че „Litecoin е тестова версия, прославяща Биткойн“, Новограц не разбира ценовия скок, който Litecoin направи напоследък.

Заявете своя риг за криптовалути сега

Разбира се, основателят на Litecoin, Чарли Лий, който също често посещава Twitter, за да предложи мнението си за пространството, се противопоставя на забележката на Новограц, като казва, че има много ползи за валутата и се позовава на предстоящи функции, които биха ѝ дали още по-голяма полезност.

Новограц като цяло се въздържа от коментари по конкретни валути, така че този идва като нещо изненадващо. Споделяйки това мнение с много други, той вярва, че Bitcoin ще стане цифрово злато.

Цената на биткойна настъпва към „Златен кръстопът“

Междувременно Galaxy Digital се справя по-добре финансово, тъй като Новограц увеличи дела си в компанията до 80%. Компанията обяви добрите си финансови резултати и е един от печелившите в крипто-пространството.

По време на публикуването цената на Bitcoin варира на около $ 5200, докато Litecoin е около 90 долара. Съответните нива на цените от $ 6000 и $ 100 са значителни психологически нива за токените и със сигурност ще дадат на инвеститорите по-голямо чувство за разбиване на пазара.

Източник

One Reply to “Майк Новограц: Продавайте Лайткойн, купувайте Биткойн”

Leave a Reply