Питър Бранд вярва в Биткойн, нарича алткоините „евтини позьори“

Търговският ветеран Питър Брандт канализира гледните точки на максималистите на Биткойн. Бранд вярва в Биткойн и заяви, че няма нужда да се влагат пари в евтини претенденти.

В най-новия си туит, търговският ветеран Питър Бранд твърди, че тези, които са влезли в криптосвета, са били подведени от алткоините. Според Бранд, пропускаме влака на Биткойн в полза на „евтини претенденти“.

Стават ли безполезни алткоините?

Биткойн се появи в новините едва след декември 2017 г.. Тогава топ монетата достигна исторически връх в цената си.

Тъй като Биткойн е вече утвърдена криптовалута, чиято цена се променя от няколко цента до 20 000 долара за по-малко от десет години, инвеститорите-неофити започнаха да търсят друг скъпоценен камък. Това обяснява защо индексът за доминиране на Биткойн (BDI) спадна до 33% през февруари 2018 година.

Днес е 9 май 2019 г., а доминацията на Биткойн е над 57%. Това показва, че той няма да се превърне скоро в алтокин. Както съобщава U.Today, цената на BTC наскоро нарасна над марката от $ 6,000.

Четете още: Bitcoin.com празнува 4 милиона създадени портфейла!

Бранд изглежда сигурен, че големите претенденти вървят към нулата. Той също така не пропусна възможността да предложи XRP да се използва за закупуване на Биткойн. По-рано Бранд прогнозира, че местният маркер на Рипъл скоро ще се сблъска с момента на „направи го или изчезни“, ако не успее да задържи сегашното си ниво на съпротива. През последните 24 часа XRP е забележително стабилен, като цената му е $ 0.30.

Източник

Leave a Reply