Обемът на търговията в Бинанс най-висок за всички времена с $37 млрд. за един ден

Обемът на търговията на най-популярната крипто борса в света нарасна след ралито на първите три токена.

С Биткойн на по-малко от 1000 щатски долара от най-високата си цена от 19 891 долара, достигната през декември 2017 г., търговията на основната крипто борса Бинанс също достигна нови висоти с обем от над 37 млрд. долара през последните 24 часа.

Според данни от CoinMarketCap дневният обем на търговия на Бинанс вече е достигнал 37 291 444 117 долара, което е с 40,5% повече, отколкото през последните 24 часа. Миналата седмица сайтът за анализ отчете 25 милиарда долара обем на търговия за Бинанс.

Купуването на биткойн е било нерентабилно само за 10 дни от историята му

В допълнение, отварянето на биткойн (BTC) фючърси в Бинанс достигна рекорден интерес и постави рекорд от 1,17 милиарда долара, според сайта за крипто анализ за Glassnode.

Нарастването е придружено от бичи ценови действия и от другите основни крипто активи. Към момента на публикуване на статията цената на Биткойн е над 19 100 долара, като от вчера се е повишила с 4%, Ether (ETH) е нараснала с повече от 25% през последната седмица, за да достигне 605 долара, а вчера XRP се повиши до годишен връх от 0,73 долара след повече от удвояване в рамките на една седмица.

Докато борсата привлича повече търговска активност от всякога, тя прави това без потребители от САЩ. Няколко потребители на Twitter, базирани в САЩ, съобщиха имейл от Бинанс, в който ги уведомяват, че имат 14 дни, за да затворят акаунтите си. Борсата съобщава, че сметките ще бъдат заключени, ако не успеят да изтеглят всички средства преди крайния срок. Бинанс е ограничен за потребители, живеещи в Съединените щати от септември 2019 г.

Източник

Leave a Reply