Койнбейз добавя ЕОС, представя нова функция за сигурност

Забележителните заглавия, свързани с криптовлутите от последните 24 часа, включват:

(i) Койнбейз добавя ЕОС в листата си и пуска нова защитна функция;

Запознайте се с Койнбейз тук

(ii) американските власти разследват севернокорейски хакери, обвинени в извършването на редица хакерства, свързани с криптовалута;

(iii) ограничаването от Huobi Global на дейностите по „измиваща търговия“ вследствие на последния задълбочен доклад на Bitwise.

Към момента на писане на статията, Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) се търгуват на цена от $ 8,261.8 (-5.2%) и $ 254.7 (-10.1%). Що се отнася до индекса MVIS CryptoCompare Digital Assets 10, в момента той е на ниво 4020.8 (+ 1.5%).

Койнбейз добавя ЕОС на Coinbase.com, представя нова функция за сигурност

Щатската централа за обмен на криптовалути Койнбейз обяви добавянето на поддръжка за криптовалутата на ЕОС (EOS) в Coinbase.com и в Coinbase Android и iOS приложенията. В него се отбелязва, че закупуването, продажбата, конвертирането, изпращането, получаването и съхраняването на ЕОС „първоначално не са достъпни за жителите на Обединеното кралство или щата Ню Йорк“.

Четете още: Бинанс и Койнбейз получават около един милион посещения на ден

Часове по-късно, Койнбейз разкри старта на подкрепата за ключовете за сигурност на Universal 2nd Factor [U2F], „силен начин за потребителите на Coinbase [и Coinbase Pro] да защитят акаунта си.“ хардуерните токени [които] съдържат криптографски чипове, които извършват усилената работа, за да гарантират, че сте удостоверили правилния уебсайт – и че никой друг не може да удостоверява самоличността ви, докато се преструва, че сте вие.

Американските власти разследват севернокорейски хакери на криптовалута

Съобщава се, че американските разузнавателни служби са обвинили севернокорейските хакери в организирането на мащабни киберпрестъпления, включващи криптовалутни хакове, минно дело и банкови кражби, според доклади на Korea Herald.

Многобройните нарушения на сигурността от страна на севернокорейските субекти са предимно мотивирани от политически и икономически санкции, наложени на нацията от САЩ.

„Изненадан“ Huobi се занимава със сделки с криптовалутна „измиваща търговия“

След включването си в последния доклад за разрушаване на репутацията на Bitwise Asset Management, изготвен за Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), Huobi Global – една от водещите световни борси за криптовалути заяви, че е идентифицирал „няколко от [неговите] маркет-мейкъри, са заподозрян (и) в „измиваща търговия“ за изпълнението и маркетинговите цели. ”Въпросните маркет мейкъри са престанали да използват такива стратегии, съобщава CoinDesk.

След като видя публикацията на Bitwise, в която се казва, че популярният криптообмен съобщава за съмнителен обем на търговия, екипът на Huobi беше „изненадан”, според коментарите на главния изпълнителен директор Ливио Венг. Според съобщенията Huobi е в процес на актуализиране на политиките си, за да избегне въпросите, свързани с измиването на търговията напред.

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

Leave a Reply