Какво се случва с Биткойн в момента?

Точно в момента, китовете понижават цената на целия пазар, а не само на Биткойн. Какво се случва с Биткойн и нормално ли е това? При бичи пазар, това се случва между големите възходящи ходове.

Това е предназначено да разтърси начинаещи търговци и слаби ръце. Но ако просто задържите и погледнете дългосрочната картинка … като две години например … тогава не трябва да се стресирате от това. Не губите пари, докато не продадете монетите си за по-малко, отколкото сте платили за тях.

Четете още: Криптовалутите решават „важен социален проблем“ според Президента на Федералния резерв

Не забравяйте, че когато пазарът се понижава, не е време да се изплашите от позицията си и да продавате. Не… време е да купим, да натрупаме повече. Това е красотата на игра на дългите позиции. Ние просто купуваме при спадовете и задържаме. Ако те бутнат цената още малко по-надолу, ние просто поддържаме навлизането си в играта. И не се притесняваме какво се случва с Биткойн точно в момента.

След това, след няколко години, когато най-смелите ви мечти са се сбъднали и не можете да повярвате на печалбите, които сте получили от инвестициите си в солидни проекти като BTC, BAT, ENJ, VET, THETA, IOTA и др. тогава вече можете да започнете да осребрявате спечеленото. Тъй като не винаги можете да прецените върховете и дъната, затова най-добре е да не сте алчни и просто да купувате средно ниско и да продавате средно високо.

Средна цена при купуване + HODL(задържане) + време/търпение + средна стойност на продажби = голяма ROI(възвръщаемост на инвестициите) 🙂

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

One Reply to “Какво се случва с Биткойн в момента?”

Leave a Reply