И Бинанс получи „Покана за партньорство“ от ФК Ливърпул – истина или лъжа?

Изпълнителният директор на Бинанс публикува в Туитър получена покана от ФК Ливърпул за сътрудничество, подобно на тази, показана наскоро от Джъстин Сън.

По-рано тази седмица Джъстин Сън гордо написа, че световноизвестният ФК Ливърпул предлага на Трон официално партньорство.

Тази новина предизвика вълна от ентусиазъм в общността на Трон, но това не се отрази много на цената му, тъй като пазарът изглежда е свикнал с главния изпълнителен директор, който прави реклама на незначителни и нереални неща.

Собственикът на Бинанс Чангпенг Жао получи подобна покана

В петък, 27 април, Чангпенг Жао публикува съобщение в Туитър, показващо покана, която се предполага, че е дошла от ФК Ливърпул, насърчавайки Бинанс за партньорство. Твърди се, че ЛФК започва да прегръща Блокчейн и Крипто за своите маркетингови кампании.

Трон обявява историческо партньорство с футболен клуб „Ливърпул“, общността се заинтригува

Съмненията изобилстват

След съобщението на Трон, Декрипт се свърза с гореспоменатия футболен клуб за подробности. Говорителят на ЛФК обаче отрече това „официално партньорство“ с Трон, заявявайки, че никога не са чували за тази криптовалутна компания.

Doubts abound

Любопитно е, че откакто бе показано съобщението, Джъстин Сън не споменава това „партньорство“ в по-късните си туитове.

Главният изпълнителен директор на борсата Кракен Джеси Пауъл сподели, че също е получил това спам съобщение в Туитър, предлагайки на Кракен да се възползва от сътрудничеството с ЛФК.

Въпреки това, Чангпенг Жао от Бинанс заявява, че е бил специално поканен от конкретен служител на футболния клуб – Марсел Вайгман, Мениджър за развитие на партньорството във ФК Ливърпул.

Източник

One Reply to “И Бинанс получи „Покана за партньорство“ от ФК Ливърпул – истина или лъжа?”

Leave a Reply