Изпълнителен директор на JP Morgan напуска компанията, присъединява се към крипто стартъпа Tradewind

Изпълнителният директор на агенцията за управление на обезпеченията на JP Morgan, Майкъл Албанезе, се присъединява към Крипто стартъпа Tradewind като главен изпълнителен директор.

Бившият изпълнителен директор на JP Morgan Chase е оптимист за това, което Tradewind прави. Той говори и за това как компанията вече успешно е внедрила технологията.

Съществуват ясни възможности за подобряване на търговията с физически активи, уреждането им, задържането и мобилизирането им като обезпечение – както в пространството на благородните метали, така и извън него. Интелигентното внедряване на технологии може да облагодетелства множество участници в екосистемата. Радвам се да се присъединя към компания, която вече успешно е изпълнила един от основните класове активи.

Блейк Дарси, изпълнителен председател на Tradewind, върна комплимента. Той каза, че десетилетията опит на Албанезе ще помогнат на Tradewind да се развива.

Майкъл е лидер със значителен опит в работата с корпорации, създаването на капитало-ефективни продукти, работещи в мащаб и предоставяне на стойност на акционерите. Бордът и аз сме уверени, че той е правилният човек, който да заведе Tradewind на следващото ниво в нашето глобално търсене на по-ефективна, прозрачна, сигурна и рентабилна екосистема от благородни метали.

Tradewind е фирма, която цифровизира благородни метали. Целта му е да събере всички заинтересовани страни в индустрията за благородни метали на своята платформа Vaultchain. Платформата е частна и с ограничен достъп. Ограничена е до дилъри, регулирани посредници и институции.

Източник

Leave a Reply