Етериум, XRP, TRX и други алткоини ще се изстрелят по-високо от Биткойн в следващите няколко дни според анализатори

През 2019 г. Биткойн постигна впечатляващ напредък в цената си и обещава да направи още повече през следващите дни, седмици и месеци. Общността на криптовалурата е наистина доволна от постигнатия досега напредък, но ние очакваме повече. Анализаторът на криптовалута, известен като Galaxy, казва, че цената на Биткойн досега не е нищо в сравнение с ценовата помпа, която скоро ще изпитат алткоините.

Той описва повечето алткоини като маркетингови схеми, които притежателите използват, за да задоволят алчността си и никога не са били „живи“, така че не могат да бъдат описани като мъртви. Според Galaxy, огромната помпа на алткоините ще дойде, защото маркерите са станали по-добри в маркетинга. Това може да бъде добра новина за тези, които смятат, че са пропуснали да закупят Биткойн като основен FOMO, след като той премине $ 11,000.

Четете още: Биткойн разби бариерата на $ 10,000, пазарът на криптовалути експлоадира

Биткойн е доминиращ на пазара във всеки смисъл на думата и това не позволява на алткоините да изпитат феноменалния растеж, който той постигна досега. Всъщност, колкото повече Биткойн расте с нарастващата си доминация, толкова повече алткоините страдат. Това направи криптоиндустрията да отделя много внимание на Биткойн и почти никакво на алткоините.

Досега само Етериум показа значителен ръст, следвайки биткойн от всички алтоини. Повечето от тях също са спечелили само за да загубят тези печалби отново и да се върнат в предишното си състояние. Въпреки факта, че пазарът изглежда добре в момента, нещата могат да се променят, тъй като Биткойн продължава да се издига.

Някои анализатори обаче смятат, че сезонът за възстановяване е по-близък отколкото смятат повечето хора. Друг анализатор, известен като The Crypto Dog, казва, че алткоините ще коригират всички седмици на кървене срещу Биткойн в рамките на няколко дни. Противно на това мнение, друг анализатор в отговор каза, че доминирането на Биткойн ще достигне 87% в началото на следващата седмица.

Четете още: Крипто анализатор: Ние сме в ранните етапи на бичи пазар за Биткойн, който ще шокира хората

Доминирането на Биткойн в момента е на 59%, а анализаторът Josh Rager предупреди, че над 60% ще бъде пагубно за алткоините, въпреки че Биткойн ще се справи добре. Ако прогнозата на Crypto Dog се оправдае, притежателите на алткоини може би ще имат причина да се радват скоро. Ако доминирането на Биткойн достигне 87% обаче, обратното ще бъде вярно, тъй като растежът на алткоините ще бъде значително намален.

Едно нещо, което изглежда сигурно е, че сезонът на алткоините идва без значение колко време ще отнеме, той ще дойде и може да бъде много по-голям от това, което Биткойн показва в момента.

Източник

One Reply to “Етериум, XRP, TRX и други алткоини ще се изстрелят по-високо от Биткойн в следващите няколко дни според анализатори”

Leave a Reply