Етериум вижда нов рекорд за всички времена, след като мечките не успяха да го потопят под $ 900

Цената на Етер е на път да тества рекордното си ниво през следващите дни, докато Биткойн води към възстановяване на пазара.

Цената на Биткойн (BTC) отчете значителна корекция от 28% през седмицата от 41 000 до 30 000 долара. В същото време Етер (ETH) също отчете спад от 32%. Скорошният връх за ETH / USD беше 1350 $ – или около 70 $ по-нисък от рекордния за всички времена – докато най-големия минимум бе 910 $.

През януари се наблюдава голяма волатилност на крипто пазарите. Настроението се преобръща от еуфория към депресия и обратно. Пазарът обаче все още се намира на бичи пазар, дори ако настъпи друга корекция.

Във връзка с това е само въпрос на време, докато за Етер направи нов рекорд за всички времена, следвайки стъпките на Биткойн.

Здравословна корекция за ETH

Етериум се коригира до първото ниво на интерес на ниво 0,35–0,382 на Фибоначи. Търговците често използват това ниво на Фибоначи, когато очакват корекции.

Често корекциите се случват само на ниво 0,35–0,382 на Фибоначи или 0,5 на ниво Фибоначи.

Идва най-големият алтсезон в историята – ето най-добрите 5 избора на криптоанализатора

Това се случи при ETH, тъй като зоната от $ 850 до $ 925 се влива в предишна точка на съпротива. Тази точка на съпротива се намира през 2018 г. по време на многомесечното рали от $ 350 до $ 900. Този лек пробив се превърна в последния отскок преди пазарът да се обърне на юг.

Но сега регионът от 900 долара е обърнал подкрепата, което означава, че е по-вероятно да продължи нагоре. Както често се казва, ако активът спадне с 30% при възходящ тренд, може би си струва да се преразгледа.

Нива, които да наблюдавате след достигане на рекорда за всички времена

Ако корекцията е приключила, е вероятно да настъпи ръст с нова импулсна вълна. В това отношение ETH / USD ще търси нови върхове, които също могат да бъдат определени с помощта на нивата на Фибоначи.

Grayscale Investments отварят по-голямата част от своите крипто-тръстове за нови инвеститори

Критично за продължаване на възходящата тенденция ще бъде пробив над скорошния връх от 1350 долара. Лично аз бих очаквал да видя още малко консолидация преди това, но нова импулсна вълна определено е на масата.

Ако се случи такова продължение на импулсната вълна, следващите цели се намират при рекорда за 2017 г. (около $ 1420), но също така на $ 1,600 до $ 1,650 и $ 2,050 до $ 2,100. Последните цели са конструирани с помощта на инструмента за разпространение на Фибоначи.

Източник

Leave a Reply