74 клиники за красота в Япония сега приемат плащания в Биткойн

74 клиники за красота в Япония сега приемат плащания в Биткойн

Япония отново се показа като иновативна страна и все повече сектори приемат плащания в Биткойн. Тази седмица японската платформа за обмен и обработка на плащания, Bitflyer, обяви партньорството си със SBC Medical Group, компанията-майка на популярната клиника за красота Shonan. Съюзът между двете фирми означава, че 74 клиники в национален мащаб ще позволят на пациентите да уредят сметките си в криптираща валута.

Търгувайте в най-голямата крипто-борса в света Binance.

SBC, работеща с веригата Shonan Beauty Clinic в Япония, сега приема BTC за услуги, като използва платформата BitTicker за плащания. Шонан клиник предлагат голямо разнообразие от услуги като хирургия на клепачите, липосукция, дерматология, акупунктура, козметична стоматология, ринопластика и увеличаване на гърдите. Има 74 клона на Шонан в цяла Япония, а някои от техните хирурзи и лекари са много добре известни. Всички клиники на Шонан вече ще приемат Биткойн, но има ограничение за това колко можете да похарчите.

Криптовалутите са тук, за да останат

 Понастоящем максималната сума за транзакция чрез Биткойн е 2 милиона йени ($ 18,700 USD). Bitflyer твърди, че по време на партньорството той е въвел BTC при хиляди търговци от различни отрасли и „броят на случаите на въвеждане се увеличава“.

„С нашето партньорство с SBC Medical Group и с повече местни и презокеански бизнеси, ние ще допринесем за подобряване на удобството за нашите клиенти“, обяснява прессъобщението на Bitflyer.

74 Beauty Clinics in Japan Now Accept Payments in BTC

Bitflyer си партнира с много търговци, а Япония вече разполага с широка гама от магазини, които приемат BTC за плащания. Компанията е подписала dogowori s фирмени магазини като маркетинговата компания Marui Group, търговската верига BIC Camera, уеб сайта Hapitas и Samantha Thavasa Japan Co. Ltd. Фирмата също така осигурява застраховка за клиенти, които покриват неуспешни транзакции, включващи мрежата на Биткойн.

74 Shonan Beauty Clinics in Japan Now Accept Payments in BTC

Shonan Beauty Clinic в Япония не е единствената компания за козметична хирургия, която приема Биткойни, тъй като има няколко други по света, като например Vanity Cosmetic Surgery в Маями, Elite Body Sculpture в Бевърли Хилс, Artisan Cosmetic Surgery в Охайо, Houston Cosmetic Surgery, и Artful Awakenings Cosmetic Surgery в Мелбърн Флорида.

Защо избирам криптовалутите пред банките?

 Какво мислите за Bitflyer, които дават възможност на 74 клиники за красота Shonan да приемат BTC за плащане в Япония? Уведомете ни какво мислите по този въпрос в коментарите по-долу.
Превод от bitcoin.com

2 Replies to “74 клиники за красота в Япония сега приемат плащания в Биткойн

Leave a Reply