Втори шанс с Етериум за тези, които изпуснаха Биткойн кораба

В момента нищо не може да се спре Биткойн. Кралят на крипто-галактиката продължава да лети в небето. Тъй като днес BTC докосна 13 000 щатски долара, мнозина питат: „Закъснях ли да се включа? Дългосрочният отговор очевидно е не. За тези, които изпуснаха Биткойн кораба, все още обаче има добри възможности с Етериум, ако той повтори изпълнението от 2017 година.

Етериум все още е подценен

Биткоинът се покачи с 240% тази година и достига нови върхове всеки ден през тази седмица. Но не всичко е загубено за тези, които смятат, че са пропуснали Биткойн кораба. Корекции ще се случат, те винаги го правят, но много от тях сега твърдят, че вече няма да има четирцифрен Биткойн за закупуване.

Четете още: Биткойн скочи над $12,000, Етериум, Рипъл и Лайткойн изглеждат разрушени

Търсенето на втория по големина криптовалутен актив на пазара показва, че той все още е силно подценен, особено в сравнение с по-големия си брат. Биткойн вече е по-малко от 40% под своя връх, докато Етериум все още е над 75% от своята най-висока стойност от $ 1400 през януари миналата година.

Днес ETH е успял да се качи на борда на BTC с ръст от още 7%, достигайки $ 335. Както бе отбелязано от „Крипто-Фибоначи“, ETH може да се доближи отново до съпротивата.

Печалбите на Етериум през последните месеци бяха бавни в сравнение с Биткойн. Разбира се, ETH е нараснал със 150% от началото на годината, но беше спаднал с над 90% от ATH.

Crypto twitter коментаторът „Bleeding Crypto“ също отбелязва това:

„АКО сте изпуснали Биткойн кораба. Имате втори шанс с ETH. Погледнете историческите снимки на екрана и се убедете сами, че ETH е превъзхождал BTC в ROI година след година. Освен ако не искате да слушате тези невежи*, които казват, че ETH е мъртъв.Ще го взривите ли и с ETH?“

Миналата година Етериум се изстреля от текущите цени в средата на ноември до над $ 1400 само два месеца по-късно. Това е печалба от 325% само за няколко седмици. Разбира се, този път няма бум на ICO и Етериум няма фундаментален тласък със закъсненията на Serenity, но екосистемата все още има огромен потенциал за още по-големи печалби.

Какво ще кажете за другите алткоини?

Етериум не е единственият подценен алткойн. Тези Биткойн максималисти в CT ще купонясват сега, но ако на картата се повтори 2017, алтсезонът може да бъде точно зад ъгъла. Много от тях са по-ниски, над 80% от върховете си, така че потенциалът за печалби ще бъде по-голям, когато средствата започнат да се превръщат в алткоини.

Четете още: Биткойн хейтърите губят почва под краката си

Общата пазарна капитализация достигна днес 365 милиарда долара, но Биткойн притежава 225 милиарда долара от тях. Само въпрос на време е, преди пазарът да се настрои и Етериум е много вероятно да поведе останалите, когато това стане.

Източник

One Reply to “Втори шанс с Етериум за тези, които изпуснаха Биткойн кораба”

Leave a Reply