XRP може да се насочи към $ 1,80, техническата сила процъфтява

XRP е един от най-изненадващите бенефициенти на неотдавнашния възходящ тренд на пазара. Той успя да надвиши печалбите на Биткойн за кратък период от време, като същевременно изпревари Етериум и другите големи алткойни.

Силата му се усили след пробива над многогодишния диапазон на търговия, когато се установи между 0,20 и 0,30 долара. След като $ 0,30 бяха превърнати в подкрепа, монетата започна параболичното си изкачване.

Неговият импулс сега се забавя поради няколко ключови нива на съпротива, но къде ще се развият следващите тенденции вероятно ще зависи от това дали Биткойн и останалата част от крипто пазара могат да намерят известна стабилност.

Търсенето на XRP в Гугъл достигна нивата от декември 2017 г.

Както BTC, така и ETH отбелязаха огромна турбуленция през последните 24 часа, като мечките нападнаха нивата на рекори на криптовалутите и причиниха на агрегирания пазар някои признаци на слабост.

Освен ако биткойнът не спечели стабилност, на алткойните като XRP може бъде трудно да разширят новооткрития си инерция.

Независимо от това, един търговец очаква XRP да направи огромни печалби в краткосрочен план, посочвайки $ 1,80 като потенциална цел. Той отбелязва, че първо може да намери известна съпротива около $ 1,12.

XRP в застой, докато Биткойн се бори да достигне до нови върхове

Вчера беше див ден за биткойните и целия пазар. След като се сблъскаха с интензивна разпродажба, която накара BTC да се свие до минимума от $ 16 400 миналата седмица, BTC биковете се засилиха и изтласкаха криптолидера до нов рекорд от 19 800 долара на много борси вчера.

Натискът върху продажбите тук беше доста интензивен и накара целия пазар да се понижи, като бикове яростно се опитваха да поемат този натиск върху продажбите днес.

Естествено, XRP беше повлиян и от тази волатилност. По време на писането на статията, криптовалутата се търгува с над 7% при сегашната си цена от 0,62 долара. Това е и цената, на която се търгува през последните няколко дни и седмици.

Търговецът твърди, че токенът все още е готов да експлодира по-високо

Докато споделя своите мисли за текущата перспектива на XRP, един търговец отбелязва, че той остава твърдо бичи за близките и средносрочните перспективи.

Броят на институционалните инвеститори в криптовалута достигна до небето според изпълнителния директор на Рипъл Брад Гарлингхаус

Той заяви, че движението към 1,12 долара може да се случи скоро, последвано от експлозия към 1,80 долара.

„XRP: Давай! Цели 1.12 и 1.8“, лаконично отбеляза той, докато посочи графиката, показана по-долу.

XRP

Ако XRP достигне целта си, той ще отбележи скок от почти 3 пъти от цената, на която се търгува в момента.

Източник

Leave a Reply