Verge (XVG) ще доминира на пазара заедно с Ripple след като USD чифт ще бъде листнат в Binance

Verge (XVG) ще доминира на пазара заедно с Ripple след като USD чифт ще бъде листнат в Binance

Продължавайки същата печеливша поредица, подобна на съобщението, че световноизвестния сайт Pornhub ще приеме Върдж за абонаменти, Verge води на пазара с двуцифрена печалба срещу американския долар при 14,75% през последните 24 часа, заедно с Ripple, който стои зад него с 17,29% и е на път към големите $1,00. 

Trading Crypto

Двойката XVG / USD прекрати ежедневната низходяща тенденция и набра скорост до $ 0.0720, но се бори да задържи печалбата, тъй като продавачите навлизат. Ако тренда се задържи, сега ще се отворят портите за по-голяма печалба и увереността ще бъде повишена в тези свръхестествени дни на Върдж.

Върдж: От семе до революция

 Много приветстващата сутрин за ентусиастите от „Вердж“ може да дойде в резултат на много добре изградена атракция за монетата от екипа й за общността, тъй като на 17 април, те съобщиха, че ново партньорство ще да бъде оповестено по-късно.

„Върдж“ се захвана с продажба, за да осигури това ново партньорство чрез набиране на средства, но повечето от 75-те милиона токена бяха дарени от TokenPay.

На ден, лишен от всякакви важни новини за крипто, Binance, най-големият обмен на криптиращи валути по обем, обяви плановете си да добави USD в крипто двойки в близко бъдеще. Двойките XRP / USD и XVG / USD ще бъдат първите, които ще се предлагат, като допълнително ще се отворят търговията на двете монети. Това е един вид сладка победа за XVG и XRP, две валути, които са се опитали да бъдат включени в Coinbase безброй пъти без успех.

$1 за Ripple (XRP) може би дебне зад ъгъла?

 За повече информация: Verge [XVG] е cryptocurrency, която има за цел да се превърне в по-добра версия на оригиналната Bitcoin и да направи първоначалната цел на Bitcoin, като предоставя решения / услуги на физически лица и фирми с бърз, ефективен и децентрализиран начин за директни транзакции при запазване на неприкосновеността.
Превод от ethereumworldnews.com

Leave a Reply