MinerGate в партньорство с Freewallet

MinerGate в партньорство с Freewallet, за да осигури лесен метод за безплатно изтегляне на пари

MinerGate, един от водещите тръстове за криптовалути, който успешно работи от началото на 2014 г., е партньор на Freewallet, разработчик на cryptowallet, който поддържа всички най-популярни криптовалути. Резултатът от сътрудничеството им е нова функция, позволяваща на потребителите лесно и бързо да изтеглят добитите монети на адрес на Freewallet, свързан с техния имейл.

Freewallet предлага разнообразие от възможности за управление на добитите монети чрез приложението „Мулти портфейл“. В допълнение към получаването на монети без комисионна, потребителите на Freewallet могат да се възползват от незабавни трансфери извън мрежата в адресите на Freewallet при нулеви разходи. Друга удобна функция са интелигентните транзакции, интегрираната обмяна на една криптираща валута с друга.

Изпълнителният директор на MinerGate Клод Лекомте:

„Стремим се да предложим на нашите потребители удобни и спестяващи време решения, и това по всякакъв начин е едно от тях. Няма нужда да избирате между множество функции или да отделяте време за създаване на портфейл на странична услуга: изтеглянето на извлечените монети в специален портфейл с множество активи е бърз и удобен начин да получите приходите си. “

Алвин Хаг, съосновател на Freewallet:

„Сигурният API и безпроблемното интегриране на услугите ни са гръбнакът на тази функция. Очакваме с нетърпение да посрещнем потребителите на MinerGate, предоставяйки бърз и надежден инструмент за управление на активите им в криптираща валута. “

Потребителите на MinerGate вече могат да изпращат потвърденото си салдо на специален портфейл от съответната монета само с няколко кликвания направо от профила си. При въвеждане на имейл адрес се създава незабавно нов портфейл, в който се доставят монетите. Миньорите получават по имейл с подробности за тяхната транзакция и указания как да получат достъп до прясно създадения си портфейл. За да се осигури допълнителна сигурност, първо трябва да се генерира силна парола за новия портфейл. информацията се изпраща чрез шифровани канали и може да бъде достъпвана само от собственика на портфейла.

Leave a Reply