Ledger Nano S обяви подкрепата си за Binance DEX

Лидерът на пазара на хардуерни портфейли ще позволи на клиентите си да търгуват с крипто на Binance DEX, без да излагат личните си ключове.

Ledger Nano S, най-популярният хардуерен портфейл, вече може да се свърже към мрежата на Binance DEX, според официално съобщение на техния уебсайт. Следователно сега можете да търгувате монетите си, като запазвате частните ключове офлайн.

Действайки като попечител

Както се съобщава от U.Today, дългоочакваният децентрализиран обмен бе стартиран от криптоборсата Бинанс на 23 април (първоначално се очакваше да дойде по-късно). Всички базирани на Етериум токени, които ще бъдат депозирани на борсата, ще бъдат автоматично конвертирани в BEP-2 символи.

Binance DEX е насочена към онези клиенти, които са изключително предпазливи по отношение на сигурността. За разлика от централизираните борси, това ще ви позволи да търгувате криптовалути, без действително да споделяте личните си ключове. В този случай те ще бъдат съхранени при вас, във вашия собствен Ledger портфейл.

„Заедно с децентрализираната борса на Бинанс сега сме щастливи, че можем да осигурим подкрепата на Ledger за сигурността“, казва Ерик Ларчевек, изпълнителен директор на Ledger.

Изправени пред недостатъците

Идеята за децентрализиран обмен звучи като благодат за сигурността, но има и свои собствени пречки. Сега вие отговаряте за активите си, а Бинанс вече няма да действа като ваш попечител. Ако нещо се случи с монетите, вие (или Ledger) ще бъдете отговорни за загубата. Следователно е жизненоважно да бъдете особено предпазливи, когато имате работа с хардуерния си портфейл.

Снимка: www.123rf.com

Източник

One Reply to “Ledger Nano S обяви подкрепата си за Binance DEX”

Leave a Reply