Instanz, новият пазар на криптовалути на Латинска Америка

Платформата е достъпна за търговци от Аржентина, Перу и Чили, както и Колумбия и Мексико

В момент, в който криптовалутите са във възход, Instanz.com беше пуснат в Латинска Америка с намерението да стане водещ пазар в региона.

Instanz позволява на потребителите да купуват и продават основните дигитални монети с местна или друга криптовалута.

Само след десет минути, потребителите вече могат да търгуват на пазара, каза Sebastián Rubio, търговският директор на Instanz. Платформата за обмяна предлага най-добрата комисионна от 0.1%, на пазара за криптовалути, и 0.25%, на пазара за местна валута.

Работим отскоро, но потребителите ни са изключително доволни от това колко лесно и бързо се работи с платформата тъй като автоматично им се позволява да правят депозити и тегления, когато веднъж вече са влезли в системата.

Inztanz предлага два режима на търговия “Compra y venta rápida” (Бързо купи и бързо продай) и “Exchange Pro” (Pro обмен).

Четете още: Етериум ще води следващия скок на криптовалутите, доставя Интернет в Западна Африка

Всяка седмица добавяме ново съдържаниe, за да осведомяваме основните си потребители и така да ги мотивираме да станат експерти в търговията с валута, подчерта Camilo Almarza, мениджър маркетинг и комуникации.

За да бъде отпразнувано пускането на платформата, всички потребители които са направили транзакции на стойност 100 и повече oт 100 долара участват в crypto trading турнир с награден фонд 3,000 долара.

Източник

One Reply to “Instanz, новият пазар на криптовалути на Латинска Америка”

Leave a Reply