Facebook, Amazon, Netflix и Google Stocks вече са налични в DeFi

Injective Protocol стартира търговия с акции. Facebook, Amazon, Netflix и Google ще бъдат първите акции, изброени на децентрализираната борса.

Injective, високоскоростната борса за търговия с деривати от слой 2, изградена с Cosmos SDK, добави традиционни акции в четвъртък.

Първоначално те ще дадат възможност за търговия с акции на Facebook, Amazon, Netflix и Google, като по-късно ще бъдат добавени още. Тази колекция от акции се нарича разговорно FANG и е спечелила на инвеститорите едни от най-големите доходи в последно време.

Екипът си партнира с Terra и Band Protocol, като Terra предлага токенизация на акциите и данни за цените чрез тяхната oracle технология.

Изпълнителният директор на Injective Protocol Ерик Чен съобщи новината днес:

„Инвестирането в акции все още остава недостъпно за милиарди хора по света, докато съществуващите платформи действат като пазачи и страдат от технически предизвикателства. Injective помага безпроблемно да се коригират тези важни проблеми, за да позволи на всеки да търгува с акции с нулеви такси.“

Актуализацията е първото по рода си предлагане на продукти на децентрализирана борса.

Министерството на финансите на САЩ предлага нови правила, регулиращи транзакциите с биткойни и криптовалути

Докато водещата борса FTX се фокусира върху тласкането на индустрията напред, този месец изброява Airbnb преди Nasdaq, акциите никога не са били широко достъпни в DeFi. Injective изброява запасите в своята мрежа Injective Solstice V2 и те ще бъдат достъпни за закупуване с USDT.

Injective предлага и акциите с нулеви такси. Обикновено търговците на акции подлежат на високи такси, често чрез отстъпки от маркет мейкъра.

Това развитие предполага, че DeFi далеч не е приключила и продължава да напредва, като включва повече функции от традиционните финансови пазари.

Източник

Leave a Reply