Ethereum и платформата Universa стартираха играта UnicornGo Crypto

Ethereum и платформата Universa стартираха играта UnicornGo Crypto

Създаден е нов проект за игри. Този път говорим за еднорози и мрежата Ethereum. UnicornGo се превръща в най-новата платформа за игри, която възнаграждава потребителите с крипто монети за техния интерес.

Ставайки играч, ще можете да съхранявате, търгувате и да играете с фантастични еднорози, докато печелите пари за вашето време и усилия.

Върдж: От семе до революция

 Играта е създадена чрез мрежата на Ethereum Smart Contracts. В близко бъдеще компанията планира да се премести в платформата Universa, за да предложи намалени такси и по-висока скорост, необходима за транзакциите.

Кандикоинът е криптовалутата на UnicornGo

Докато играят играта, потребителите ще спечелят Candycoins, крипто монети, които по-късно могат да бъдат превърнати в Ethereum, но също и други елементи, необходими за играта, като например енергия и храна. Платформата е отпуснала общо 12 000 000 токена.

Генетичната система е създадена от реални генетични учени

Една от характеристиките на UnicornGo е генетичната система, създадена от реални генетични учени. По този начин всеки еднорог ще се отличава от останалите с уникални характеристики. Всеки потребител ще има свободата да играе с еднорозите и да модифицира някои части от тялото си според предпочитанията на потребителите и броя на жетоните, които искат да спечелят. Те ще могат да създадат еднорога на мечтите си, като дават на животните желаните способности.

Криптовалутите са тук, за да останат

Първата версия на еднорозите е GEN-0

На първо място, ще трябва да купите наличната версия на еднорог GEN-0, за да започнете да играете. Продажбите им ще бъдат отворени до общо 30 000 еднорози. Следващото поколение еднорози ще се възползват от по-развитите умения и възможности.

Ако решите да започнете да играете сега, ще получите уникален еднорог. След закупуването имате свободата да променяте части от еднорози, за да проектирате своя победител в игрите. По случаен начин някои потребители ще получат шанса да спечелят $ 10 000 в „Етереум“. За да бъдете един от тях, трябва да закупите GEN-0 еднорог.

Екипът разработчици вече е започнал да работи по новата версия на платформата. Скоро UnicornGo ще бъде на разположение и на мобилни устройства.

Превод от coindoo.com

One Reply to “Ethereum и платформата Universa стартираха играта UnicornGo Crypto”

Leave a Reply