ETH2.0 депозитите достигнаха 148% от необходимите 524 288 ETH

  • Инвеститорите в Ethereum продължават да изпращат ETH към договора на ETH2.0
  • Това става въпреки, че минималния праг от 524 288 ETH беше надминат
  • Понастоящем в договора са заключени 775 232 ETH, което представлява 148% от необходимата сума
  • Според Weiss Ratings високите депозити означават, че всеки иска да се качи на борда
  • Непрекъснатите депозити са ясен знак за доверието на инвеститорите в Ethereum

Минималният праг на депозитите на Ethereum, необходим за задействане на фаза 0 ETH2.0, беше постигнат по-рано тази седмица. Това означава, че ETH2.0 е по график за пускането на 1 декември.

Инвеститорите на Ethereum обаче продължават да изпращат своите ETH към договора за депозит ETH2.0, въпреки минималната сума от 524 288 ETH. Според данните от веригата на CryptoQuant, договорът за залагане вече съдържа 775.232 ETH. Тази сума е приблизително 148% от необходимия минимум от 524.288 ETH.

Интересът към търсенето в Гугъл на Етериум достигна най-високата си точка от февруари 2018 г. насам

Според екипа на Weiss Crypto Ratings депозитите в ETH2.0, надхвърляйки минималната сума с такава огромна разлика е знак, че всеки иска да бъде част от надстройката и мрежата.

Интелигентният договор, необходим за задействане на ETH 2.0, има достатъчно средства, за да започне активирането на дългоочакваното надграждане. Последните 25% от ETH са депозирани само за четири часа. Дори докато говорим, #ETH все още се премества в договора за депозит. Всеки иска да се качи на борда. Давай ETH!

$ 395 млн. В ETH, заключени в ETH2.0, могат да променят цената на Ethereum

775 232 ETH, заключени в договора за залагане ETH2.0, се равнява на приблизително 395 милиона щатски долара при използване на курс Ethereum от 510 долара. Този размер на средствата е приблизително 0,68% от общото предлагане на Ethereum в обращение и свидетелство за доверието на инвеститорите в предстоящото надграждане на мрежата.

Подобно доверие на инвеститорите, съчетано със спад в корелацията на Ethereum с биткойните може да означава, че алтернативният сезон отново е на дневен ред. Следователно Ethereum може да се консолидира около зоната за подкрепа от $ 490 и да продължи своето възходящо изкачване през месец декември.

Източник

Leave a Reply