DEX на Бинанс стартира преди графика, BNB замени ERC20 за BEP-2

Директният обмен между потребители, обещан от Бинанс, стартира малко по-рано от първоначално планираното.

На 23 април най-голбата борса за криптовалути разпространи на света чрез корпоративния си блог, че стартирането на дългоочакваният P2P крипто обмен (DEX) идва по-рано от очакваното.

Нова надежда за „крипто галактиката“

Въпреки че търговията в DEX ще започне малко по-натам, в съобщението се казва, че потребителите вече могат да депозират своите бинанс-токени с ERC20 и те автоматично ще бъдат заменени с новите монети на BNB, издадени от Binance Chain, които също бяха пуснати наскоро.

Главният изпълнителен директор на Бинанс, Чангпенг Жао, каза:

„Ние вярваме, че децентрализираният обмен води до нови надежди и нови възможности, предлагайки надеждна и прозрачна финансова система.“

„Без централно съхранение на средствата, Binance DEX предлага много по-голям контрол над собствените ви активи. Надяваме се това да доведе до ново ниво на свобода за нашата общност. Ще работим в тясно сътрудничество с различни проекти и екипи, за да развием цялата екосистема. „

От Бинанс казват, че транзакциите ще започнат, когато се създадат монети и се регистрират в DEX и веднага след като се формират търговски двойки. Очаква се това да се случи в най-скоро време.

Миграцията на токените

Преди малко повече от седмица, стартира родната DLT платформа на Бинанс – Binance Chain. BNB стартира и като основна монета по тази верига. Монетите на Бинанс Койн, които понастоящем са базирани на Етериум, ще бъдат заменени с „BEP-2“.

Както бе споменато по-горе, подмяната може да бъде направена на
Binance.com .

При стартирането, родната верига на Бинанс осигурява поддръжка на различни криптографски портфейли. Те включват официалния портфейл на борсата, Trust Wallet. Също така в този списък са Ledger, Exodus, Coinomi и др.

Binance DEX прикани другите цифрови платформи да издават монетите на Binance Chain.

Източник

Снимка: www.123rf.com

Leave a Reply