Coinbase наема бившия експерт по комуникациите на Facebook & Twitter за свой нов вицепрезидент

Coinbase наема бившия експерт по комуникациите на Facebook & Twitter за свой нов вицепрезидент

Coinbase, една от най-популярните платформи за обмен в света, със седалище в Сан Франциско, на стойност 1,6 милиарда долара, е наела бившия директор на технологичните комуникации във Facebook и бивш член на екипа на Scaling Communications в Twitter, Rachael Horowitz като нов заместник Президент по комуникациите. Преди да се присъедини към Coinbase, Рейчъл работи в Spark Capital, инвеститор на Coinbase като партньор на фирмата, управляваща маркетинга и комуникациите и съветник на основателите на Spark Capital.

Криптовалутите са тук, за да останат


Официалното изявление бе публикувано на блога на Coinbase и Twitter. Екипът на Coinbase дори обяви, че очаква с нетърпение да разшири управленския си екип, за да осигури ефективни услуги за всички потребители, тъй като осведомеността и приемането на криптови валути бързо се разрастват. Екипът включва специалисти като Емили Чой, вицепрезидент по корпоративно и бизнес развитие, Тина Бхатнягар, вицепрезидент по корпоративно и бизнес развитие и Ерик Скро, вицепрезидент по финансите.

MaxKeiserIsGod в Туитър, казва:

– Спрете да обявявате нови членове на екипа, обявявете нови монети в Coinbase.

Fitsume, в друг туит казва:

„Борсата за обмен на криптовалути Binance расте, има над 7,9 милиона клиенти. По-добре е Coinbase да отговори на проблемите на своите клиенти. В противен случай губите конкуренцията.“

Питър Сандовал, един ентусиаст на криптовалути казва:

„По-добрата комуникация ще бъде страхотна @coinbase“

Защо избирам криптовалутите пред банките?

 Рики, търговец на криптовалути и инвеститор казва:

„Това е добро допълнение, тъй като очевидно вашият оперативен директор не е благословен с най-добрите комуникативни умения. Вземете за пример бялата му тениска с яка.

Наскоро Coinbase нае Кристин Сандлър за свой нов директор на институционалните продажби и в допълнение обяви, че ще финансира стартиращи блокове и криптиращи валути.

Брайън Армстронг, главен изпълнителен директор на Coinbase, казва:

„Вярвам, че достъпните финансови услуги са основно право на човека. Нашата валутна финансова система е разрушена по много начини, трансферите на банкови сметки са бавни, отнема време, за да се движат парите. Днес има около 2 милиарда души, които имат достъп до мобилен телефон, но нямат достъп до финансови услуги, било то банкова сметка или кредитна карта от всякакъв вид. “

Екипът твърди, че тяхната мисия е да създадат финансова система, която предлага иновации, ефикасност и икономическа свобода за всички хора по целия свят, а Rachael ще помага на екипа да постигне това.

Превод от ambcrypto.com

Leave a Reply