Chainlink (LINK) с нов рекорд за всички времена след бичия си възход

Chainlink (LINK) достигна най-високата цена за всички времена на 25 януари, но оттогава леко спадна.

Техническите показатели са все още възходящи и предполагат, че Chainlink се очаква да продължи да се увеличава, за да достигне още по-високо ниво.

Chainlink с нов рекорд за всички времена

На 15 януари 2021 г. LINK избухна над предишния рекорд за всички времена. Той се върна, за да потвърди нивото като подкрепа и продължи да се увеличава към текущата рекордна висока цена от 25,78 долара, достигната на 25 януари.

Повторният тест на зоната за пробив остави дълъг по-нисък фитил – знак за натиск за купуване. Той също така потвърди зоната от 20 долара като подкрепа.

Въпреки значителните мечи отклонения в седмичния RSI, техническите показатели все още са възходящи.

RSI току-що е преминал над 70, MACD се увеличава и стохастичният осцилатор е направил бичи кръст.

LINK Long-Term

Дневната графика помага да се изолира зоната за поддръжка от близо 20 долара, тъй като това е нивото, което първоначално бе тествано повторно. Chainlink продължи да се отклонява под това ниво, но успя да го възстанови.

Етериум с нова най-висока цена за всички времена, достигна $1450

Подобно на седмичната времева рамка, техническите индикатори са възходящи, въпреки мечешката дивергенция в RSI. Ако LINK отпадне в краткосрочен план и генерира скрито бичи разминаване, това вероятно ще потвърди продължаването на тенденцията.

Въпреки това, докато LINK не затвори деня под $ 20, вероятно е тенденцията да е възходяща.

LINK Daily

Брой вълни

Търговецът на криптовалути @TheEWguy очерта диаграмата на LINK заявявайки, че е вероятно да намалее в краткосрочен план, преди да започне друго значително възходящо движение.

LINK Wave Count

Най-вероятният брой вълни предполага, че LINK е в пета вълна от дългосрочен бичи импулс, започнал през януари 2019 г. (показан в бяло по-долу)

Най-вероятната цел за придвижването до края ще бъде намерена между $ 27.73 – $ 27.85.

LINK Wave Count

LINK/BTC


Диаграмата LINK / BTC показва пробив от низходяща линия на съпротива, която преди това е била в сила от август 2020 г.

LINK се движи нагоре от избухването и почти е достигнал нивото на корекция от 0,382 Fib, установено при 86 000 сатоши. Нивото вероятно ще осигури известна съпротива, поне в краткосрочен план.

Техническите индикатори са възходящи, което предполага, че LINK вероятно ще възобнови възходящото си движение.

Независимо от това, не можем да разгледаме бичия тренд, докато LINK не успее да си възвърне зоната на съпротива от 100 000 сатоши.

LINK/BTC

Заключение

Двете двойки LINK/USD и LINK/BTC се очаква да продължат да се движат нагоре, въпреки възможността за краткосрочно отхвърляне.

Източник

Leave a Reply