Chainlink постигна рекорд за всички времена, LINK биковете откриват нови нива

Децентрализираният маркер Chainlink продължава да набира скорост сега, а цената му достигна до нови рекорди.

Chainlink току-що достигна нов рекорд за всички времена и влезе в режим на откриване на нови цени. Въпреки бичия ход, определен технически индикатор предполага, че новият възходящ тренд на LINK току-що е започнал.

Chainlink се издига до нови рекорди за всички времена

Chainlink влезе в заглавията след впечатляващото ценово действие на LINK през последните три дни.

Тъй като натискът за покупки скочи рязко, пазарната стойност на децентрализираният знак скочи с над 55%. Той премина от ежедневно отваряне от близо 14,00 долара на 13 януари, за да достигне нов рекорд от 21,70 долара днес.

Въпреки огромните печалби, постигнати в рамките на толкова кратък период изглежда, че LINK има още по-високи нива пред себе си.

Въз основа на параболичното спиране, низходящият тренд, започнал след пазарния срив на 10 януари, достигна изтощение. Сега, когато точките за спиране и обръщане се преместиха под цената на Chainlink, посоката на нейния тренд се промени от бичи в мечи.

В исторически план системата за спиране и обръщане е била много ефективна при определяне на хода на този алткойн. Последните два пъти, когато параболичният SAR обърна бичи в рамките на дневната графика, цената на LINK скочи съответно с 38,50% и 68,50%.

Борсите изчерпват резервите от ETH, които намаляха с 27% за 48 часа

По-нататъшен скок в поръчките за покупка може да тласне пазарната стойност на Chainlink към по-високи върхове, особено сега, когато той влезе в режим на откриване на цените.

Чрез измерване на индикатора за корекция на Фибоначи от средата на август 2020 г. до максимума от $ 20,30 до края на септември 2020 г. от минимума от $ 7,30, могат да бъдат определени множество бичи цели.

Ако Chainlink успее да запази нивото от 20,30 долара като подкрепа, вероятно ще се стреми към 141,4% ниво на корекция на Фибоначи, преди да скочи към 200% ниво на корекция на Фибоначи. Тези критични области на интерес са съответно 25,70 и 33,30 долара.

И обратно, дневният свещник, който се затваря под основната бариера за поддръжка, ще задейства корекция към 78,6% ниво на корекция на Фибоначи при $ 17,50 преди възобновяване на възходящия тренд.

Подобно стръмно отдръпване би било катастрофално за търговците със свръхдоставка, но ще позволи на инвеститорите отрани да се върнат на пазара. Свежият приток на капитал ще помогне на Chainlink да достигне цена от $ 25 или по-висока.

Източник

Leave a Reply