CEO на Баккт: „Денят на състезанието“ идва за да донесе доминация на криптовалутите

Главният изпълнителен директор на фокусираната върху сделки с Биткойн фючърси компания Баккт Кели Лофлър пусна пост в личния блог на фирмата. В него тя казва, че „денят на състезанието“ наближава, и че чака одобрението на Комисията за търговия със стоки и фючърси на САЩ (CFTC)

Очаквано да се случи в началото на 2019 г., стартирането на Баккт беше забавено няколко пъти, тъй като се очакваше одобрение от регулаторните органи. Въпреки това, то все още се очаква да се случи преди края на годината.

„Тъй като работим с регулаторни одобрения сме наясно, че инфраструктурата, която изграждаме, има потенциал да създаде повече възможности за увеличаване на значимостта и доверието на цифровите активи, които са по-сигурни, полезни и лесни за инвестиция.

Като бивш маратонец, този момент ми напомня тренировъчния режим, когато правите дълги пробези и тренировки. Денят на състезанието наближава, а предстои още работа. Горда съм, че съм част от този нарастващ екип и с културата, която изграждаме, като същевременно пренасяме цифровите активи в икономиката.“

Това изявление идва след като Лофлър представи няколкото назначения, които компанията направи в последно време, в подготовка за очакваното си стартиране.

Институционалните инвестиции нарастват

Една от най-обсъжданите тенденции през 2019 г. е тази на институционалните инвестиции, които според няколко проучвания, включително тези от Ripple и Morgan Stanley показват, че нарастват драстично.

Източник

Leave a Reply