Cardano скача отново след листването си в Huobi

Cardano скача отново след листването си в Huobi

Докато останалите криптовалути страдат, Cardano изглежда се справя добре, след като повиши цената си, благодарение на това, че беше добавен в Huobi.

Малко повече за Кардано; това е децентрализирана валута, интелигентна договорна платформа, която има за цел да промени напълно играта в индустрията. Това е първият блок, който е разработен чрез научна философия и дълбоко изследване.

Върдж: От семе до революция

 Тези скорошни новини за повишаване на цената са огромен тласък за Cardano. Huobi е втората по големина в света и най-голямата китайска борса, така че фактът, че са добавили Cardano, е чудесна новина за виртуалната монета. Новините бяха обявени чрез изявление от платформата за обмен, където те казаха;

„Cardano (ADA) ще бъде пусната на пазара на Huobi Pro на 16 април 2018 г. (GMT + 8). Депозитите ще бъдат налични от 14:30 часа, 16 април (GMT + 8). Търговията ADA / BTC, ADA / ETH и ADA / USDT ще бъдат налични от 14:00 часа, 17 април 2018 г. (GMT + 8). Теглянията ще бъдат достъпни от 14:30, 19 април 2018 (GMT + 8) „.

След обявяването, продажбата на интелигентните договори започна да расте. Надяваме се, че това добавяне във високоценена борса, ще накара ентусиастите да видят бъдеще в Кардано, което ще му даде предимство пред другите криптовалути.

Ripple [XRP], готови ли сте за шоу? – Анализ на настроенията – 16 април


Също така има съобщения, че борсата планира да вкара по-голяма стойност в Cardano, който има пазарен капитал от 1,2 млрд. Долара. Борсата беше основана през 2013 г., след като екипът забеляза, че светът става цифров. Тя има представителства в Сингапур, Съединените щати, Япония, Корея, Хонг Конг и над 130 държави по целия свят. Целта на борсата е да направи финансовата индустрия изключителна, а анализаторите заявиха, че това обявяване означава само големи неща за интелигентния договор и това би могло да доведе до други добавяния във високообменни борси.

Превод от cryptodaily.co.uk