Bitcoin SV се увеличи с повече от 100 процента отново. Ето какво се случи

Не, Бинанс няма да листне отново Bitcoin SV, но измамниците успяха да постигнат огромна ценова помпа.

Bitcoin SV, плодът на самопровъзгласилия се за Сатоши Крейг Райт, стана балистичен с над 100% увеличение на цените през последните 24 часа.

Твърди се, че безпрецедентната помпа, която позволи на спорното разклонение на Биткойн Кеш да заеме осмо място на топ 10 на CMC, е предизвикана от фалшиви новини.

Дивата езда на Bitcoin SV

Както се съобщава от U.Today, новината за авторското право на Райт за бялата книга на Биткойн допринесе за огромно увеличение на цените, което почти удвои пазарната капитализация на монетата.

Въпреки факта, че Службата за авторско право на САЩ отрече признаването на Крейг Райт като създател на Биткойн, то произведе слабо отрицателно въздействие върху монетата след помпата.

Четете още: Bitcoin SV загуби $300 млн. след #DELISTBSV. Какво ще предприеме Крейг Райт?

Bitcoin SV оцеля след широко разпространената реакция, предизвикана от съдебните действия на Райт срещу онези, които поставят под въпрос дали той е истинският Сатоши. Спорът започна, когато Бинанс и Кракен премахнаха Bitcoin SV.

Силата на фалшивите новини

Към момента цената на монетата е около $ 225.29, което по ирония на съдбата го поставя на едно място под Бинанс Койн. Още по-иронично е, че напоследък помпата е била причинена от фалшиви новини за това, че Бинанс ще добави отново Bitcoin SV.

Скрийншотът от Wechhat е обработен с фотошоп, за да изглежда като истински сигнал от криптовия магазин Coinbull. Това трябваше да привлече в лековерните китайски инвеститори на дребно. В него се посочва следното:

Крег Райт прехвърли 50 000 BTC от най-големия портфейл на BTC в Бинанс, с което потвърди, че той е истинският Сатоши. Затова Чанпенг Жао ще върне BSV и ще направи официално извинение в Туитър. ”

Coinbull отговори на слуховете, официално потвърждавайки, че скрийншотът е фалшив.

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

Leave a Reply