Bitcoin.com празнува 4 милиона създадени портфейла!

Днес празнуваме един крайъгълен камък след като Bitcoin.com регистрира огромната цифра от 4 милиона портфейла от създаването на light client досега. Портфейлът позволява на всички по света да участват в криптономията, като предлага сигурно, дистанционно решение за съхранение на Биткойн кеш (BCH) и основната валута Биткойн (BTC).

Портфейлът Bitcoin.com стартира през август 2017 г. и оттогава е претърпял значително развитие и събра много внимание. Досега са създадени 4 милиона портфейла и ние сме развълнувани да отпразнуваме този важен момент с крипто общността. Има няколко причини, поради които портфейлът Bitcoin.com е толкова популярен и един от тях е достъпностт. Light client е достъпен за операционните системи Mac, Windows, Linux, Apple iOS и Android. Освен това, портфейлът е не само чудесен за опитните, но е идеален и за начинаещи, които просто изучават основите на крипто. Потребителският интерфейс (UI) е много лесен за използване, което прави съхранението, изпращането и получаването на Биткойните лесно.

Портфейлът позволява на потребителите да съхраняват Биткойн кеш (BCH) и Биткойн (BTC) по начин, който не отнема ресурси. Потребителите на Bitcoin.com портфейла имат възможност да закупят и двете криптовалути в интерфейса на портфейла. С тази специфична услуга за покупка, потребителите не трябва да се занимават с депозирането на пари в борсите. Тези функции едва докосват повърхността, когато става въпрос за нашия портфейл с отворен код, тъй като има още много елементи.

От Bitcoin.com заявяват:„Например, нашият портфейл е напълно съвместим с платежната система BIP70, а light client може да се използва за лесно плащане на фактури с Bitpay. Също така има изобилие от ресурси като директен достъп до статии news.Bitcoin.com, ценови диаграми, полезни инструменти, достъп до ВСН и Биткойн кеш игри.”

„Екипът на Bitcoin.com се гордее, че е помогнал да се донесе по-голяма икономическа свобода на хората по целия свят“, обяснява главният изпълнителен директор Роджър Вер, след преминаването на тази повратна точка от създаването на портфейла. Вер добавя: „Очакваме с нетърпение да помогнем за създаването на следващите 40 милиона портфейли, последвани от 400 милиона”

Той продължава: „Създадените досега 4 милиона портфейла са голям крайъгълен камък, но също така знаем, че нещата тепърва започват що се отнася до приемането на криптовалутата. Надяваме се някой ден да служим на милиарди хора с нашето решение за портфейла и да ги научим на големите ползи от биткойн паричните средства и как да съхраняваме криптовалутите по безопасен начин. Колкото повече хора съхраняват биткойн сами, толкова по-добре, това води до по-малко хора, които съхраняват средства чрез попечителски портфейли и централизирани борси, които са склонни към хакове. В допълнение към лесния за използване клиент, Bitcoin.com портфейлът има множество други функции, планирани за бъдещето. Едно от планираните допълнения ще бъде внедряването на Cashshuffle, приложение, което позволява на потребителите да смесват монети с други участници, което от своя страна подсилва развитието на BCH.”

В Bitcoin.com ние вярваме, че творението на Сатоши Накамото е едно от най-важните изобретения в историята, наред с печатарската преса, горивния двигател и интернет. Всеки може да използва биткойн парични средства и да изпраща децентрализираната криптовалута на всеки, без ограничение, на всяко лице, корпорация или правителство. С BCH потребителите могат да изпращат средства по-бързо от светкавицата за по-малко от една стотинка за всяка транзакция. Портфейлът Bitcoin.com помага за развитието на парите и с течение на времето се надяваме, че Биткойн революцията ще донесе икономическа свобода на масите.

Така че, когато мейнстриймът улови силния полъх на технологичните и паричните иновации, които Биткойн осигурява, Bitcoin.com портфейлът ще бъде там, за да задоволи техните изисквания. Ако не сте опитали отвореният код на портфейла на Bitcoin.com, проверете всички налични версии и опитайте да създадете нов портфейл още днес.

Какво мислите за достигането на 4 милиона портфейла? Кажете ни в раздела за коментари по-долу.

Източник

Leave a Reply