27% от всички Dogecoin (DOGE) се държат от един адрес – Чанпенг Жао

По-рано днес главният изпълнителен директор на Бинанс Чангпенг Жао сподели кратък анализ на Dogecoin (DOGE), в който изложи плюсовете и минусите на притежаването на меме-монетата. Според ЧЖ, Dogecoin има едно предимство под формата на Илон Мъск, който е „готиният и забавен PR мениджър“ на проекта. Той обаче подчерта, че проектът няма „основен екип“ и по този начин е „изоставен“.

ЧЖ сподели своя анализ на Dogecoin чрез следното изявление, в което посочи, че 27% от всички DOGE се държат от един адрес.

Най-големият кит на DogeCoin притежава 34,8 милиона DOGE – 27,14% от циркулиращото предлагане

ЧЖ обясни, че анализът му на Dogecoin се основава на публично достъпна информация, която може да бъде получена чрез Coinmarketcap и Blockchair.com. От последния източник може да се потвърди, че един адрес съдържа над 34,812 милиона DOGE. Тази сума е 27,14% от циркулиращото предлагане на меме-монетата от 128,233 милиона Dogecoin.

Японският финансов гигант SBI Group представя XRP депозити с лихви

По-долу е екранна снимка на топ 10 китове на Dogecoin с любезното съдействие на Blockchair.com.

27% of All Dogecoin (DOGE) is Held By a Single Address - CZ 15

Dogecoin се изстреля отново до 0,060 долара

По време на писане на статията Dogecoin се търгува на 0,052 долара след поредния впечатляващ скок от вчерашните нива от 0,032 долара до дневен връх от 0,060 долара. Това е увеличение от 87,5% до 0,060 долара и увеличение от 62,5% до 0,052 долара.

От гледна точка на техническия анализ, 6-часовата диаграма DOGE / USDT по-долу намеква за възможно продължаване над $ 0,060 в следващите часове и дни.

27% of All Dogecoin (DOGE) is Held By a Single Address - CZ 16

От диаграмата може да се наблюдава следното.

  • Обемът на търговията е много на зелено
  • 6-часовият MACD е на път да премине по бичи начин над базовата линия
  • Текущата цена на DOGE при $ 0,052 е над 50, 100 и 200 6-часови пълзящи средни
  • Ако зоната за поддръжка от 0,050 долара се задържи, Dogecoin може да се опита да тества скорошния рекорд за всички времена от 0,087 долара

Както при всички анализи на Dogecoin, на търговците и инвеститорите се напомня, че ценовите движения на DOGE са бързи и яростни, особено когато меме-монетата се появи в социалните медии. Поради това се препоръчват стоп загуби и нисък ливъридж при търговия с Dogecoin на различните деривативни платформи.

Източник

Leave a Reply