Новият WordPress плъгин позволява на всеки да стартира децентрализирана криптовалутна борса

Блокчейн стартъп инкубатор твърди, че стартира първият плъгин на WordPress за крипто децентрализирани борси.

Блокчейн стартъп инкубатор, Draper Goren Holm, стартира това, което твърди, че е първата крипто децентрализирана борса, или DEX, плъгин за водещия софтуер за уебсайт бекенд , WordPress.

Според съобщение от 22 април, плъгинът е „най-лесният начин за всички, а не само инженерите, да стартират своя собствена борса за криптовалута.“ Рисковият капиталист Тим Дрейпър коментира:

„Всички, не само инженери, вече могат да стартират свои собствени криптовалутни борси в WordPress, използвайки приставката, която нашият екип е изградил.“

С приставката уебсайтовете вече могат да разполагат с DEX на сайта, който позволява на потребителите да обменят измежду дълъг списък с криптовалути, маркери и стейбълкойн. В същото време собственикът на уебсайта може да печели и такси за услугата.

Четете още: Крипто гейминга изглежда експлодира по време на COVID-19

Услуга за агрегиране на DeFi

Бекендът на приставката използва интерфейса за програмиране на приложения, или API, на агрегатора на децентрализирани финанси, или DeFi, Totle. Използвайки API на тази услуга, плъгинът търси най-добрите цени за обмен в екосистемата DeFi и избира съответно коя да използва. Основателят на Draper Goren Holm, Alon Goren, обясни, че WordPress е избран заради огромната му популярност:

„WordPress снабдява 35% от мрежата и е безспорно най-лесното и персонализирано решение за снабдяване на уебсайтовете на всеки.“

Пространството DeFi наблюдава забележителни развития с все по-голяма скорост. Изпълнителният директор на блокчейн фирмата Trustology наскоро заяви, че вярва, че протоколите на DeFi скоро биха могли да се превърнат в световно доминиращ фонд за ликвидност, ако бъде надграден ефективно.

Източник

Leave a Reply