155 000 американски търговци ще приемат DASH като плащане

Инвестиционният фонд Dash (DIF), собственост на мрежата Dash, наскоро инвестира в CrayPay, мобилна платформа за разплащане, която позволява на своите потребители незабавно да изпращат и получават пари до над 150 000 локации и 75 национални сайта за търговия на дребно.

DASH (Digital Cash) обяви новината във вторник, като има за цел да увеличи приемането сред потребителите си. В координация с тази инвестиция, Dash Core Group ще създаде нова версия на спестяващата платформа на CrayPay, която да се използва от потребителите на DASH.

По-широк обхват

Това сътрудничество означава, че потребителите могат да харчат и получават DASH обратно като спестявания от множество американски търговци на дребно и онлайн. Той също така ще даде на потребителите на CrayPay възможност да получат експозиция на крипто, ако решат да го направят в бъдеще.

„CrayPay е идеалното решение да предостави на потребителите на Dash удобен метод за прекарване на Dash на огромен брой търговски обекти чрез приложение, което предоставя страхотно изживяване при покупка.“

Той продължи:

„Потребителите не само ще имат достъп до повече възможности за разход на своя Dash, но могат да спестят значително повече, отколкото биха могли да плащат с кредитна карта с обратно връщане на пари, осигурявайки силен стимул за използването на Dash възможно най-често.

Тъй като криптовалутата има ниски такси за транзакции, тя има за цел да предложи по-големи икономии от това, което е типично за вече създадената платформа CrayPay. На теория това би създало стимули както за потребителите, така и за търговците на дребно.

ИОТА блокчейн е използван за проследяване на резултатите от тестовете за COVID-19 на летище Франкфурт

Лесното мобилно плащане е друга важна стъпка към по-широкото приемане на криптовалута. Вече широко приета в Китай и някои други страни по света, Америка трябва да навакса много неща. Но може да напредва в правилната посока.

Какво е DASH?

Криптовалутата е алткойн и разклонение на Биткойн, създадено да действа като „дигитални пари в брой“ или пари, които можете да харчите или транзактирате лесно, евтино и по всяко време.

Той е създаден като Биткойн алтернатива, която се стреми да предлага по-бързи и по-частни транзакции. Мнозина все още критикуват този предполагаем проблем в мрежата на Биткойн днес.

Dash също е децентрализирана автономна организация, която се управлява и проверява от възли. Той твърди, че има някаква възможност за частни транзакции.

Като тридесетата по големина криптовалута по пазарна капитализация, тя се опитва да се легитимира като претендент срещу някои от по-големите криптовалути.

Източник

Leave a Reply