$1 за Ripple (XRP) може би дебне зад ъгъла?

$1 за Ripple (XRP) може би дебне зад ъгъла?

Добро утро! Добър ден! Добър вечер! Веднъж един мъдър човек ми каза, че поздравът не струва нито стотинка и винаги е добре да споделяте щастието си. В момента XRP причинява известно щастие и бих искал да го споделя. Иначе казано, надявам се, че всички сте добре, особено сега, когато нашият любим Ripple (XRP) прави чудеса на пазара. Според coinmarketcap.com, XRP има ръст от 15.11% през последните 24 часа и се търгува на нива от $ 0.834. Такива събития могат да накарат един Rippler като мен да вика като легендарния Ric Flair: Woooo!

Преди по-малко от 2 седмици Ethereum World News пуснаха статия за три прогнози за цените на Рипъл, които през последните няколко месеца разтърсиха крипто-лената. Една от тях беше за нива от $1 за XRP до средата на тази година. Беше изчислено, че тази стойност не е твърде далеч. Но поради пазарните движения, когато статията беше публикувана, много хора бяха скептични.

Cardano скача отново след листването си в Huobi

 Пазарите обаче се подобриха след скока на Bitcoin (BTC) от 12 април на стойност $ 1,000 за по-малко от 30 минути. Това, което продължава, е, че целият пазар реагира на този скок, а същото прави и Ripple (XRP).

Преди споменатия скок на Биткойн, Ripple се търгуваше на нива от $ 0,51. Текущата цена от $ 0.83 е почти двойна и означаква увеличение от 62.74%. Това означава, че Ripple е направил среден скок от 7.84% на ден и използва стойността на $ 0.51 като база за изчисленията. Това означава, че $ 1 на XRP ще бъде постигнато за по-малко от 5 дни, ако инерцията продължи да върви и през уикенда.

Уикендите, и особено неделите, винаги са нестабилни за пазарите на криптовалути. Общият обем на пазара никога не изглежда стабилен в неделя по мое наблюдение и особено след като пазарите започнаха да се потапят след Коледа миналата година. Една от теориите ми е, че търговците почиват в неделя, а не са в офиса или пред домашните си компютри.

В заключение, XRP изглежда доказва, че критиците не са наясно с текущото състезание на пазара, което беше взривено на 12 април от възраждащия се Bitcoin. Остава да се види, дали $ 1 за XRP ще бъде достигнат през следващите няколко дни или седмици. Едно нещо е сигурно, HODLing XRP не е лоша идея.

Превод от ethereumworldnews.com