Твърде късно ли е да подкрепим Bitcoin?

Твърде късно ли е да подкрепим Bitcoin?

Точно когато Bitcoin бавно започва да вдига отново, той е изправен пред нова заплаха. Големите играчи отново се завръщат, но опасенията са, че е твърде късно да хванат вълната Bitcoin, Ethereum и Cardano.

Въпреки доста слабото начало тази година, Bitcoin се е повишил много слабо през последната седмица и продължава да се търгува на над $ 8,000, което е с 14,63% повече в сравнение с последната седмица. Тъй като Bitcoin е най-голямата и първа криптираща валута от гледна точка на пазарната капитализация, не е изненадващо, че останалата част от пазара на криптираща валута е последвала своя водач. Ethereum се е увеличил с малко над 20% през последната седмица, а Ripple се е увеличил още повече с 35,03%. Те обаче не са единствените, а Cardano, IOTA и NEM са съответно 43.90%, 51.33% и 50.81%.

Криптовалутите са тук, за да останат

 Пазарът, който обикновено е много възходящ, се е увеличил в стойност. От първите 100 криптовалути, 96 са се повишили по стойност, което накара някои да се запитат дали всъщност сме в началото на нов цикъл на повишение. Президентът и главният изпълнителен директор на Rewardstoken.io, Тод Роуан се съгласява с това, казвайки:

„Bitcoin е настоящият двигател, който дърпа криптото. Ethereum намира силна подкрепа заедно с Ripple и други. Следващата седмица ще ни каже дали напускаме гарата. Бихме могли да очакваме нов скок“.

Бен Уей, изпълнителен директор на Digits.io, също така е съгласен, че удряме нов цикъл на скок, като казва:

„Влакът определено е напуснал гарата за предприемачи, опитващи се да направят ICO на гърба на нищо. Обаче, подобно на разтърсването в дот ком, ICO с реална стойност и реални технологии и концепции ще бъдат в добра форма … това се случва на почти всеки пазар в някакъв момент, след това ще видим същото и в Al и Robotics.

Bitcoin (BTC): Доминиращата криптовалута отстъпва, интересът се прехвърля към алткоините

 Някои експерти имат впечатление, че този скок би могъл да се възползва от криптовалутите като Bitcoin. Майкъл Колинс, който е основател и главен изпълнителен директор на GN Compass, каза пред Форбс;

„След четири месечно пропадане сега има силни индикатори, че се насочваме към скок. Bitcoin, който падна до около 6 600 щ.д. на 5-то число на този месец, което вероятно е дъното му за годината, цената му ще продължи да се покачва и вероятно ще достигне връх от 15 000 долара тази година. Други монети следват тренда, като Cardano е най-впечатляващият досега. „

За съжаление не всички се чувстват така, а Роман Гуелфи-Гибс от Pinnacle Brilliance Systems Inc вярва, че влакът може да напусне станцията, казвайки на Форбс;

„Инвеститорите имат известно време да си помислят, преди влакът да напусне гарата, но скоро ще трябва да решат“.

Така че основата я имаме. Ако изобщо не сте решили за Bitcoin, може и да нямате много време да решите.

Превод от cryptodaily.co.uk

2 Replies to “Твърде късно ли е да подкрепим Bitcoin?

Leave a Reply