Купувайте Биткойн преди следващия скок през втората половина на 2019, съветва анализатор

Цената на Bitcoin (BTC) може да е ниска в момента, но инвеститорите трябва да се възползват, за да купуват повече. С този коментар Блумбърг цитира маркетинговата фирма Fundstrat Global Advisors на 3 май.

В съобщение до клиентите на 2 май, анализаторът на Fundstrat Робърт Слуймер заяви, че сегашното движение на биткойн сочи за началото на дългосрочен бичи пазар, а фазата на натрупване все още не е приключила.

BTC/USD се покачи през тази седмица, за да достигне най-високите си нива за 2019 г. в петък, като продължава да върви нагоре след спада от ноември 2018 година.

„Използвайте настоящи намаления, за да продължите да натрупвате Биткойн през второто тримесечие в очакване на ралито от втората половина след преодоляване на съпротивлението от около 6,000”, посъветва той, намеквайки че волатилността трябва да се прояви в краткосрочен план. Слуймер добави:
„Макар че е рано да се заключи, че Биткойн няма да повтори спада до 4 300 долара, бихме насърчили търговците и инвеститорите да останат фокусирани върху развитието на бичият дългосрочен технически профил.“

Слуймер следи увеличаващите се бичи настроения към Биткойн заедно с други анализатори. През тази седмица се включи и колегата му изпълнителен директор Том Лий. Той също показа, че е положително настроен към идващата година.

По-конкретно – през 2020 г. Биткойн би трябвало да достигне до нови исторически максимуми за всички времена. Тогава валутата ще надмине цената от $ 20,000, според Лий.

По времето на срива на биткойн през ноември, Слуймер правилно предвиди предстоящите проблеми. Тогава той предупреди, че биткоинът ще трябва да възстанови техническата си стабилност.

Източник

2 Replies to “Купувайте Биткойн преди следващия скок през втората половина на 2019, съветва анализатор

Leave a Reply